Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri incendiare despre nunta secretă din Ucraina. ”Mi-am dorit toată viața să mă cunun așa ca în filme”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele, în mare secret în Ucraina. Ceremonia religioasă a avut loc la Cernăuți, pe 23 aprilie, chiar de ziua bărbatului, iar cei doi au fost atât de discreți încât nici măcar rudele și prietenii nu au știut că vor face pasul cel mare astfel.

03 mai 2023, 09:01
Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri incendiare despre nunta secretă din Ucraina. ”Mi-am dorit toată viața să mă cunun așa ca în filme”
Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri incendiare despre nuna secretă din Ucraina. ”Mi-am dorit toată viața să mă cunun așa ca în filme”

Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri incendiare despre nuna secretă din Ucraina. Recent, Adriana Bahmuțeanu și soțul său au fost invitați la o emisiune, unde au vorbit despre nunta secretă, dar și despre peripețiile de care au avut parte până să ajungă în fața altarului.

Citește și Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ: „Mă aleargă prin casă! Uneori nu putem că sunt copiii treji”

Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri incendiare despre nuna secretă din Ucraina

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au dezvăluit că au fost la un pas să nu mai facă nunta și asta pentru că au avut mari bătăi de cap cu actele, motiv pentru care au stat mai bine de șase ore în vamă.

Însă, în cele din urmă, cei doi au ajuns în fața altarului, într-o biserică din Ucraina, despre care spun că este de suflet și au devenit soț și soție în ziua de sfântul Gheorghe.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au mărturisit că și-au dorit ca acest eveniment de suflet să fie făcut departe de ochii curioșilor.

„I-am spus că ar fi frumos și mi-am dorit toată viața mea să mă cunun așa ca în filme, ca în basme, ca în povești, la o mănăstire în vârf de munte, să nu mă știe nici vântul, nici pământul, pentru că eu nu trăiesc nu nimeni în casa mea. S-ar fi aflat, dar i-am zis că vreau să fiu eu cu el și cu Dumnezeu și cu încă doi oameni care să ne ducă lumânările, să ne țină la biserică, că așa e creștinește. Eu asta mi-am dorit, să mă simt aproape de divinitate. Lui i-am plăcut ideea asta și de aici până a ajunge noi la mânăstirea Bănceni a fost un pas.
Mă simt mult mai eliberată după ce ne-am cununat și de câte ori l-am întrebat pe George a zis că și lui i s-a luat o piatră de pe inimă. Ne-am făcut 100 de planuri pe hârtie și 100 de variante. El trebuie să plece în America, pentru că are o treabă urgentă, eu nu pot pleca cu el”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Online Story, potrivit wowbiz.ro.

George Restivan este în culmea fericirii și a declarat se bucură că a decis să se mute în România din America. Acesta a spus că unul dintre motivele pentru care au ales să nu facă publică cununia a fost teama de a nu fi opriți la graniță.

„Sunt foarte bucuros că m-am mutat în România. Totul a fost în parametri. Ne-am cununat și civil și religios. Am ținut totul secret și acum vrem să ținem doar pentru noi, că am zis că dacă facem public, ne-a fost frică că ne oprește la graniță.”, a mărturisit George Restivan.

Citește și Adriana Bahmuţeanu, scandal după ceremonia religioasă din Ucraina: „Nu anulăm nicio nuntă, să fie clar”