Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ: „Mă aleargă prin casă! Uneori nu putem că sunt copiii treji”

Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ. Vedeta s-a căsătorit şi religios, de curând, la o biserică din Ucraina. George Restivan este bărbatul care i-a făcut inima să bată din nou, după mai multe mariaje şi relaţii eşuate.

01 mai 2023, 18:13
Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ: „Mă aleargă prin casă! Uneori nu putem că sunt copiii treji”
Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ

Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ. Prezentatoarea TV este mulţumită de soţul ei, care o sprijină şi o încurajează în tot ceea ce face, însă nici la amor nu stă rău.

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit, în secret. Ce a spus Silviu Prigoană despre mama copiilor lui

Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ

Păi, mă aleargă prin casă! Și, uneori, nu avem loc, că sunt copiii treji. Dar găsim modalități după ce adorm copiii. Sau îi trimitem la plimbare cu cățelul. Ne fofilăm să nu ne audă.

Merge super. Ne completăm, luăm decizii împreună, îmi zice de zece ori pe zi că sunt frumoasă, mă ajută la treburi, spală vasele, dă cu mopul…

Este un om foarte calm și drăguț și mă susține cu jobul. Are grijă de băieți, de toți trei. S-au împrietenit.

La început, nu a fost de acord cu cățelul, dar, pentru că băiatul lui îl iubește, l-a acceptat. Ce mai, e fix cum mi-am dorit să fie. Chiar suntem pe aceeași lungime de undă, ne plac aceleași lucruri, avem aceleași obiceiuri.

De multe ori, ne planificăm o ieșire în oraș în timpul zilei, apoi renunțăm, că vrem să stăm acasă. Sau mergem pe undeva și ne înțelegem din priviri când să plecăm”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, pentru Cancan.ro.

Adriana Bahmuţeanu: „Nu anulăm nicio nuntă, să fie clar”

Adriana Bahmuţeanu și George Restivan au fost invitați în emisiunea La Măruță pentru a discuta despre nunta care a avut loc recent, în secret, în Ucraina. Întrebărtile incomode, puse şi de pres mondenă, au enervat-o pe vedetă.

Nu a fost nimeni. Nu am vrut să luăm copii. Bine, ăla mare al meu, ar fi vrut să meargă. Îți dai seama că are aproape 16 ani. Îl mânca pielea să meargă și el. Mi-a tot dat mesaje, nu aveam semnal. Nici mamele n-au știut. Făceau infarct dacă le spuneam. Nu le-am spus nimic. Nici la neamurile de pe acolo nu le-am spus. Am fost la o mătușă, am dormit la ea. Noi am vrut să intrăm în biserică, să nu trăim în păcat!

A fost un drum cu peripeții. La dus a intrat George de trei ori în Ucraina, s-a întors. Nu ne lăsau să intrăm din cauza unor acte. Prostii din astea. Dar până la urmă am reușit.

Nu anulăm nicio nuntă, ca să înțeleagă toată lumea. A fost inclusiv discuția asta. Înainte cu 2-3 săptămâni ca noi să plecăm în Cernăuți, am fost la un eveniment monden. Și ne-a întrebat o jurnalistă ce facem cu nunta.

Noi știam unde plecăm, dar nu am vrut să spunem. Și a scris că am anulat totul. Din burtă a băgat. Vreau să-i liniștesc pe cei care nu mai pot să doarmă de grija noastră. Nu am anulat nimic, o să facem și petrecerea de nuntă. Noi suntem oameni deschiși.

Dar acum ce era să-i spun acelei fete? ‘În trei săptămâni urmează să trag o băşină, vino să mă fotografiezi atunci pe moment’. Noi suntem foarte bine, ne înțelegem bine! A fost o chestie răutăcioasă”, a spus Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.