Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! ”Dacă ți-e frică că o să mori, nu îți trăiești viața din plin”

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. De-a lungul timpului, prezentatoarea TV a trecut prin tot felul de situații dificile pe care le-a înfruntat cum a știut ea mai bine și despre care spune că au fost lecții ce au ajutat-o enorm să se dezvolte.

26 aug. 2023, 21:57
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! ”Dacă ți-e frică că o să mori, nu îți trăiești viața din plin”
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc!

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc despre moarte! Recent, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că Dumnezeu și credința sa au ajutat-o să treacă peste cele mai grele încercări la care viața a supus-o.

Citește și Adriana Bahmuțeanu a explodat! Reacție dură cu privire la cazul gravidei care a murit la Botoșani: „Criminalii în halate albe sunt printre noi!”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc despre moarte!

Vedeta a subliniat că în viață oamenii trebuie să știe cum să se pună pună pe primul loc pentru a beneficia de grațiile celui de Sus.

„Ca fiecare om, am trecut prin multe. M-a ajutat credința în Dumnezeu și credința în propria mea persoană. Dacă tu nu ai încredere în tine, dacă tu nu te pui pe primul loc în viața ta, dacă nu înveți ce ai de învățat, nu o să te ajute nimeni până la urmă. E adevărat că Dumnezeu e sus și ne ajută pe toți, dar mai trebuie să știm și cum să cerem și dacă noi cerem lucruri materiale sau cerem lucruri fățarnice sau să moară capra vecinului, nu o să se întâmple niciodată asta”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Mai mult, vedeta a afirmat că nu îi este frică de moarte. Prezentatoarea TV a ținut să precizeze că atât frica de moarte, cât și frica de viață reprezintă un obstacol în calea oamenilor.

„Dumnezeu ascultă rugămințile care vin din sufletul oamenilor, rugămințile curate ale oamenilor, care vin din esența, din sămânța divină pe care fiecare din noi o are. Pe unii îi îndoaie problemele vieții, alții devin foarte temători de viitor, de asta oamenilor le e frică de moarte, iar frica de moarte înseamnă frică de viață. Dacă ți-e frică că o să mori, nu îți trăiești viața din plin”, a mai spus vedeta.

Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat și se pregătește să dea lovitura în afaceri!

Viața Adrianei Bahmuțeanu s-a schimbat la 180 de grade, după nunta cu George Restivan. Vedeta a anunțat că își schimbă domeniul de activitate și că în curând își va deschide un cabinet de psihoterapie.

Prezentatoarea TV a spus că va renunța și la cariera sa în politică pentru că de curând, a urmat câteva cursuri acreditate de de psihologie atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii și se pregătește să îmbrățișeze această meserie.

De asemenea, vedeta a mărturisit că este hotărâtă să își deschidă un cabinet de psihoterapie în cazul în care se va muta în America, acolo unde a locuit până acum logodnicul ei.

„Uite, am terminat studiile, luna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică, mai am niște proiecte, pe psihoterapie. Îmi deschid și un cabinet, mai multe vreau să fac. E păcat, am muncit până acum ca să ce? Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm. Nu există să fii la fel ca acum 10-15 ani. Am alte planuri, adică, am anumite studii care nu sunt recunoscute în România, dar în America sunt recunoscute și pot să practic. Sunt la prima grupă din lume, e ceva pe specialitate. George se uita când eram la cursuri online și spunea că doctorul acela este foarte cunoscut în America”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că în aceste momente nu a stabilit dacă se va muta definitiv din România.

„Totul se întâmplă cu un motiv în viață. Vedem ce o să fie. Deocamdată suntem bine”, au mai dezvăluit cei doi în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, potrivit spynews.ro.

Citește și Adriana Bahmuțeanu și-a dus copiii în vacanță în America: „Le place foarte mult. E o altă lume”