Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante după scandalul cu Buhnici: „Mă deranjează cum sunt privite femeile în România de bărbați. Niște bădărani. Îmi fac poze și apoi comentează celulita mea”

Adrian Bahmuțeanu a intervenit în scandalul momentului, după declarațiile controversate ale lui George Buhnici, și i-a numit "bădărani" pe toți cei care judecă femeile după felul în care arată.

19 iul. 2022, 22:41
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante după scandalul cu Buhnici: „Mă deranjează cum sunt privite femeile în România de bărbați. Niște bădărani. Îmi fac poze și apoi comentează celulita mea”

Invitată în emisiunea lui Victor Ciutacu, Adriana Bahmuțeanu a fost întrebată cum comentează declarațiile lui George Buhnici, care a spus că merge la plajă ca să vadă „piele fără vergeturi”.

„Ai celulită, ai vergeturi, te duci la mare, ți-e rusine că se oripilează Buhnici când mergi la plajă”, a întrebat-o Victor Ciutacu.

„Am și mi le asum, nu m-au deranjat niciodată. Mă deranjează felul în care femeile sunt privite în România de mulți bărbați. Niște bădărani. Mă deranjează cum m-au privit acești bădărani, cum m-au lovit peste fund. Îmi fac poze și apoi comentează celulita mea. Nu am avut neapărat un complex. Dar există acest body shaming. Oamenii nu știu că eu am avut trei sarcini, că vârsta își spune cuvântul. Nu mi-a fost niciodată rușine să spun că sunt pofticioasă. Oamenii te arată cu degetul dacă nu ești 90-60-90. Nu te încadrezi”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

„Nu l-am urmărit pe Buhnici, dar un om care apare supraponderal îndrăznește să vorbească? Ăsta vine să zică că nevastă-sa arată ca o minoră?”, a adăugat ea.

Declarațiile controversate ale lui George Buhnici: „Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

În interviul controversat, George Buhnici a spus că bărbații merg la mare să vadă femei frumoase, nu piele cu vergeturi. Acesta le-a sugerat celor aflate în această situație să investească mai mult timp în mersul la sălile de fitness.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să fi și consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, este declarația controversată a lui George Buhnici.

Buhnici a făcut și o glumă pe seama soției sale, Lorenda, despre care a zis că arată ca o minoră. ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”. Lorena Buhnici a apărut apoi în cadru râzând, iar soțul ei a pus-o să facă o piruetă în fața camerei: „Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” „25”, spune reporterul, iar Buhnici insistă: „25, mulțumesc”.

Citește și CNCD îl anchetează pe George Buhnici după declarațiile controversate. „Nu întâmplător suntem pe primele locuri la mame minore și trafic de persoane”

Citește și Lorena Buhnici îi ia apărarea soțului în scandalul izbucnit. Prima reacție după ce George Buhnici a spus că merge la mare ca să vadă „piele fără vergeturi”