Adriana Bahmuțeanu, distrusă de durere. Vedeta este în doliu. ”Ce distanță mică e între naștere și moarte! Drum lin în lumină”

Adriana Bahmuțeanu este distrusă de durere, după ce unul dintre oamenii care au ajutat-o cel mai mult în această viață s-a stins. Vedeta a transmis un mesaj emoționant.

27 ian. 2024, 12:58

Zilele trecute, vestea morții medicului Horia Cioflan a îndoliat lumea medicală. El a fost unul dintre cei mai buni ginecologi din țară, ajutând enorm multe femei să-și vadă visul împlinit, acela de a deveni mame.

Din păcate, medicul s-a stins după ce a făcut infarct în cabinetul său. Tragedia a fost cu atât mai mare, cu cât la două zile de la moartea sa, s-a stins și mama lui, fost medic și ea.

Adriana Bahmuțeanu este una dintre pacientele regretatului medic, iar vestea tristă a morții sale a șocat-o. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

‘A fost mai mult decât un doctor… a fost un Om excepțional, cu mâini de aur și har pentru profesie, mereu cu zâmbetul pe buze, un medic dedicat vieții ce a făcut minuni acolo unde totul părea imposibil, în mii de cazuri rezolvate cu final fericit!

Vestea asta m-a șocat….ce tragedie! Lui ii datorez venirea pe lume a minunii mele mici, fiul meu Eduard, ce a rezistat unei sarcini extrem de dificile gratie acestui profesionist plecat prea devreme din lumea asta.

Ce distanta mica e uneori între naștere și moarte! Drum lin in lumina medicului Horia Cioflan și doamnei Cioflan, mama care a plecat sa-l vegheze printre îngeri!’‘, a scris vedeta.

Medicul Horia Cioflan a murit la doar 57 de ani

Medicul Cioflan Emil Horia, un profesionist desăvârșit în domeniul obstetricii-ginecologiei și una dintre figurile de referință în Europa din acest domeniu, a părăsit această lume la vârsta de 57 de ani. El și-a găsit sfârșitul pe patul de spital, după mai multe luni în care a fost în comă, cauzată de un infarct violent.

Drama familiei și a cunoscuților, dar și a celor care l-au cunoscut și apreciat la justa valoare, a fost amplificată de încă o tragedie.

Îngenuncheată de durere la aflarea veștii că fiul său este în comă, Ștefania Cioflan, medic pediatru, a suferit și ea un infarct și a ajuns la spital. Când a primit vestea pe care niciun părinte nu ar vrea să o primească vreodată, aceea că fiul său a trecut la cele veșnice, aceasta nu a mai suportat durerea și, chiar în ziua înmormântării medicului Horia Cioflan, și-a dat ultima suflare. Din păcate, nu a reușit să își ia rămas bun de la copilul său, însă cei doi s-au reunit în Ceruri și vor fi împreună pe vecie.