Adriana Bahmuţeanu, după decizia instanţei: Îmi iubesc copiii, însă mă simt total depăşită financiar de pretenţiile lor

Adriana Bahmuțeanu a dat detalii despre situația copiilor săi după ce instanța a deci ca băieții să locuiască împreună cu tatăl lor, omul de afaceri Silviu Prigoană.

RomaniaTV.net
14 apr. 2019, 14:50
Adriana Bahmuţeanu, după decizia instanţei: Îmi iubesc copiii, însă mă simt total depăşită financiar de pretenţiile lor

Adriana Bahmuțeanu are doi copii, Maximus și Eduard. Băieții sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuțeanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoană. În urma procesului pe care l-a avut cu fostul ei partener de viață, Adriana Bahmuțeanu nu mai are dreptul să-i țină la ea acasă pe cei doi copii. Instanța de judecată a decis stabilirea domiciliului acestora la tată, așa cum ceruse Silviu Prigoană. Însă, custodia asupra celor doi copii rămâne în continuare comună.

Despre situația celor doi băieți ai săi a oferit detalii Adriana Bahmuțeanu într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Facebook.

„Provizoriu, deocamdată copiii rămân la tatăl lor, ceea ce mă bucură fiindcă timp de 4 ani relația tată-fii n-a fost cea mai apropiată, ba din contra. Din septembrie până la finele lui decembrie anul trecut tatăl a refuzat să îi vadă sau să îi primească la el în casă. Acum îi vrea!!! Cred că puteam rezolva problemă asta și fără tribunal, adică ar fi putut să mă sune sau să vină să își ia copiii, dacă dorea. Dar n-a venit! Mă gândesc că într-un fel, am și eu nevoie de o pauză după 4 ani. Am nevoie de timp pentru mine de recuperare post operatorie și, în general, copiii au și mamă și tată și e cazul să mai ocupe și tatăl de ei. Mai mult, s-au făcut mari și vor haine scumpe, adidași de firmă, computere performante și în general cât tot ce își doresc doi puștani pasionați de tehnologie. Îmi doresc din suflet să se oprească tot acest război și îi rog pe toți colegii din presă ca, până la o decizie definitivă a instanței, să se documenteze înainte să scrie. Să dea măcar un telefon să întrebe și să nu mai publice știri false. Îmi iubesc copiii și i-am crescut singură 4 ani, însă mă simt total depășită financiar de pretențiile lor. În plus, i-am încurajat întotdeauna să își iubească tatăl, care a divorțat doar de mine, nu și de copiii noștri”, a explicat vedeta de televiziune.