Adriana Bahmuţeanu, după scandalul fraudării voturilor la sectorul 1: „Clotilde Armand ar trebui să bage capul în pământ şi să demisioneze. Cum să mai aibă cineva încredere în USR?”

Conform unor surse România TV, procurorii au terminat de numărat voturile la alegerile locale şi au constatat faptul că procesul de vot a fost fraudat, Clotilde Armand având mai puţine voturi decât contracandidatul său. Ştirea a fost comentată în exclusivitate pentru România TV de Adriana Bahmuţeanu.

12 mai 2021, 15:16
Adriana Bahmuţeanu, după scandalul fraudării voturilor la sectorul 1: „Clotilde Armand ar trebui să bage capul în pământ şi să demisioneze. Cum să mai aibă cineva încredere în USR?”

Adriana Bahmuţeanu solicită renumărarea voturilor în toate secţiile din capitală, declarând că este convinsă că sectorul 1 nu este singurul unde ar fi descoperite astfel de probleme.

„Adevarul a iesit la iveala. Eu in locul ei n-as mai veni la primarie si as posta pe toate retelele, as iesi intr-o conferinta si as spune ca demisionez. Nu stiu cum nu ii este rusine. In cazul unei fraudari ar trebui sa bagi capul in pamant, sa-ti ceri scuze si sa nu-i mai bagi si pe altii. Nu s-a mai afcut nimic in acest sector de 8 luni de zile, iar cei care sufera suntem cetatenii acestui sector. Noi, cei care ne-am dorit o viata mai buna.

Cum sa mai aiba omul incredere cand vede sacii de vot si nu se intampla nimic? Cum sa mai aiba incredere cineva in USR, cand sunt numai penali? Ce aflam noi acum, dincolo de chitibusurile reale, am aflat adevarul.

Adriana Bahmuţeanu: „Au ajuns la ciolan şi se dovedeşte că au păcălit electoratul”

Problema e ca ce vedem noi este doar varful. Frauda si furaciunea sunt mult mai mare si apele sunt mult mai adanci. Eu mi-as dori sa se renumere voturile in toata capitala pentru ca suspiciunile mele sunt clare ca au fost probleme si acolo. O sa traim si o sa vedem. Nu stiu cum e cu birocratia, dar in locul acestor oameni care pana la urma au pacalit opnia publica, mi-as da demisia. Niste gogosi electorale.

Ca sa ce? De fapt, uite ca au ajuns la ciolan si se dovedeste ca au pacalit electoratul intr-un mod sau alt mod. Ma bucur ca avem o scanteie. Lucrul asta se va putea generaliza la nivelul intregii tari.”, a declarat Adrian Bahmuţeanu la România TV.

Citeşte şi: Gabriela Firea a răbufnit după ce înfiinţarea Comisiei de anchetă privind pandemia a fost respinsă în Parlament: Şi-au bătut joc de oameni. Peste 5300 de decese Covid-19 nu au fost raportate