Adriana Bahmuțeanu, imagini rare cu cei doi băieți, din vacanță. Cât de mult au crescut Eduard și Maximus Prigoană!

Adriana Bahmuțeanu a postat recent pe contul ei de socializare imagini din vacanța cu cei doi copii pe care îi are cu Silviu Prigoană: Maximus și Eduard.

27 iul. 2023, 14:51

Adriana Bahmuțeanu, imagini rare cu cei doi băieți, din vacanță. Cei trei au fost mai întâi pe litoral, în țară, apoi au plecat în Germania. După cum se poate observa din poze, adolescenții au întrecut-o deja pe mama lor în înălțime.

După ce ani la rând cei doi foști soți s-au certat prin tribunale pentru custodie, în prezent, copiii locuiesc cu tatăl lor și pare că lucrurile s-au așezat. Fostul cuplu Prigoană-Bahmuțeanu a ținut prima pagină a ziarelor multă vreme, însă acum apele s-au liniștit. Adriana Bahmuțeanu și-a refăcut viața alături de George Restivan, iar Silviu Prigoană s-a căsătorit cu Mihaela Botezatu.

Cum arată astăzi Eduard și Maximus, copiii Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu și-a luat cei doi fii, pe Eduard (12 ani și 7 luni) și Mihai Maximus (15 ani și 9 luni), și a plecat alături de ei într-o scurtă vacanță. Potrivit postării de pe contul persoanal de Facebook, au petrecut câteva zile de vis, departe de agitația din București, pe litoralul românesc, unde s-au bucurat din plin de timpul petrecut împreună.

Citește și Doina Teodoru, mamă de fetiță. Fotografia cu care i-a impresionat pe toți: „Ce poți să îți dorești mai mult” – FOTO

Sunt mai înalți decât ea și se vede clar că Eduard seamănă cu tatăl lui, iar Maximus, cu mama. „Greu îi mai prinzi la poză”, a scris Adriana, în perioada concediului pe care l-au făcut pe litoral.

Fanii au lăsat zeci de comentarii: „Ce copii frumoși, seamănă cu tine”, „Ce feciori frumoși ai, Adriana”, „Să fie sănătoși și să vă aducă numai bucurii! Vacanță plăcută!”

După, a urmat vacanța din Germania, la Munchen. „Băieții mei sunt deja mari, sunt doi puștani pasionați de tehnologie. Este totul foarte bine. Stau unde vor ei. Eu am renunțat la procesele îndelungi cu fostul meu soț. La un moment dat mă gândeam împreună cu avocata să intrăm în Cartea Recordurilor, vorbesc serios, dar am renunțat, i-am zis că noi renunțăm la orice proces pentru că supuneam copiii unui stres inimaginabil. Cum a vrut el (n.r. – Silviu Prigoană), cum au vrut și copiii, cum a vrut toată lumea, așa s-a întâmplat. Mă bucur că în sfârșit s-a reparat relația dintre tată și copii, asta este cel mai important”, spunea Adriana Bahmuțeanu, în urmă cu ceva timp.

Adevărată telenovelă în cuplul Bahmuțeanu – Prigoană

Viața amoroasă a Adrianei Bahmuțeanu și a lui Silviu Prigoană a fost un adevărat roller coaster, care a durat 13 ani. Cei doi s-au căsătorit prima dată în anul 2003.

Citește și Oana Lis, încurajată să-și refacă viața, după decesul lui Viorel Lis. ”Anul trecut, Cristina Spătar voia să-și vândă aurul, că nu mai făcea față și acum e și măritată și bogată”

Primul divorț a avut loc chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 se căsătoreau iar ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 au spus din nou „da”, însă la începutul anului 2007 a venit al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns la al cincilea divorţ și ultimul. În prezent, ambii și- au găsit liniștea, și-au refăcut viețile și s-au recăsătorit.