Oana Lis, încurajată de prieteni. ”Anul trecut, Cristina Spătar voia să-și vândă aurul, că nu mai făcea față și acum e și măritată și bogată”

Oana Lis a primit un mesaj de încurajare extrem de surprinzător. O fană i-a transmis că ar trebui să se gândească serios să își refacă viața după decesul lui Viorel Lis.
Irina Dumitrescu
27 iul. 2023, 12:53
Oana Lis, încurajată de prieteni. ''Anul trecut, Cristina Spătar voia să-și vândă aurul, că nu mai făcea față și acum e și măritată și bogată''
Oana Lis, încurajată să-și refacă viața, după decesul lui Viorel Lis. ''Anul trecut, Cristina Spătar voia să-și vândă aurul, că nu mai făcea față și acum e și măritată și bogată''

Oana Lis este o persoană extrem de apreciată de români, fiind încă de la primele apariții una dintre cele mai îndrăgite vedete. Aceasta a reușit să strângă în jurul ei extrem de mulți admiratori, având o comunitate numeroasă în mediul online. Soția lui Viorel Lis este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește toate detaliile despre viața ei. Ea este extrem de transparentă, chiar și atunci când e vorba de momente mai puțin plăcute cu care se confruntă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri-spectacol despre relația cu Gabi Bădălău: „Căsătoria dăunează sănătății, nu am cum să mă ascund”

Oana Lis are grijă ca mereu să păstreze legătura cu urmăritorii ei, cu care poartă diverse discuții prin intermediul comentariilor și ale postărilor. De curând, soția lui Viorel Lis a făcut o postare pe pagina ei de Facebook prin care îi ruga pe internauți să îi transmită mesaje de încurajare. Fanii Oanei Lis au reacționat imediat și au încurajat-o pe vedetă în fel și chip. Totuși, în marea de mesaje, a existat un comentariu care a ieșit în evidență în mod special. Internauta respectivă făcea referire la Cristina Spătar și sublinia faptul că vedeta, deși s-a confruntat cu probleme mari din punct de vedere financiar, iar acum destinul ei s-a schimbat radical.

„Cristina Spătar anul trecut voia sa și vândă aurul ca nu mai făcea față vieții și acum e și măritată și a primit cadou de la iubi și un bloc cu 15 apartamente. Vezi Oana, viata se poate schimba într o secunda… sau un an!!!”, i-a scris internauta Oanei Lis.

Oana Lis a fost surprinsă de mesajul acest, însă a fost de acord cu mesajul pe care încerca să îl transmită femeia respectivă.

„Da, nu aduce anul, ce aduce ceasul”, a comentat Oana Lis.

Sinceră din fire, în trecut, Cristina Spătar nu s-a sfiit să recunoască faptul că se confrunta cu probleme de ordin financiar, din cauza cărora a fost nevoită să-și vândă obiectele de valoare, doar pentru a face față datoriilor. Așadar, în anul 2019, vedeta făcea o serie de declarații despre acest subiect, spunând că este nevoită să caute soluții pentru a reuși să se pună pe picioare.

„Așa cum are toată lumea în ziua de azi. Voi știți, concurența e mare, concertele din ce în ce mai puține… asta e” ,  spunea Cristina Spătar, în anul 2019.

La momentul acela, cântăreața își pusese la vânzare ceasurile, de aproximativ 13.000 de euro, o geantă pe care ar fi încasat 3.000 de euro, iar prețul inelului de logodnă pe care voia să-l vândă ajungea la 43.000 de euro.

Citește și: Doina Teodoru, mamă de fetiță. Fotografia cu care i-a impresionat pe toți: „Ce poți să îți dorești mai mult” – FOTO

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'