Adriana Bahmuţeanu, în pragul unei crize de nervi după ce Prigoană i-a luat copiii. „Nu vreau să mai…”

Adriana Bahmuţeanu va sta în următoarele trei săptămâni fără fiii săi, Eduard şi Maximus, plecaţi în vacanţă cu tatăl lor, Silviu Prigoană, aşa cum a stabilit instanţa în urma divorţului dintre cei doi. Vedeta TV este în pragul unei crize de nervi şi împărtăşeşte asta oricui este dispus să o asculte.

RomaniaTV.net
01 iul. 2015, 14:27
Adriana Bahmuţeanu, în pragul unei crize de nervi după ce Prigoană i-a luat copiii. „Nu vreau să mai…”

Adriana Bahmuţeanu trece printr-o perioadă dificilă, copiii săi fiind plecaţi în vacanţă cu Silviu Prigoană, care a primit aprobarea judecătorilor de a sta jumătate din vacanţă cu băieţii lui şi de a pleca cu ei în străinătate fără acordul mamei.

Cei trei sunt plecaţi în străinătate, iar Bahmu nu a avut niciun cuvânt de spus în această privinţă, dar acceptă cu greu faptul că nu-i va mai vedea trei săptămâni. Miercuri, în ziua în care copiii au plecat în vacanţă, prezentatoarea a afişat în emisiunea ei o stare de nervozitate şi a recunoscut că este foarte stresată. „Nu sunt într-o formă foarte bună. Se vede că am nervi. Au plecat copiii în vacanţă. Ştii cum e să stai cu morcovul 20 de zile? Nu vreau să mai fiu în pielea mea 20 de zile, dar vor trece”, a spus ea, la Antena Stars.