Adriana Bahmuţeanu, mutare neaşteptată. Visul soţului ei, pe cale să se împlinească: „Toate femeile din România și toți care o iubesc să o susțină. Eu aș vrea să fiu first man”

În 2020, Adriana Bahmuţeanu candida la Primăria Sectorului 1 pe listele Partidului Ecologist Român. N-a fost cu noroc, Clotilde Armand luându-i faţa fără drept de apel. Acum, însă, i-ar surâde să-şi încerce din nou norocul.

12 apr. 2023, 10:10

Adriana Bahmuţeanu este mai fericită ca niciodată de când l-a întâlnit pe George Restivan. Acestuia nu i-ar displăcea deloc să aibă o nevastă primăriţă, ba, chiar pare că el îşi doreşte mai mult să fie first man decât îşi doreşte ea să fie primăriţă.

Adriana Bahmuţeanu, mutare neaşteptată

Vedeta nu a luat decizia finală, dar viitorul soț o împinge de la spate.

E o întrebare prematură. Habar nu am ce fac mâine. Mai vedem până atunci”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Ego.

Lui George i-ar surâde foarte mult să aibă soţie primăriţă ca să poată fi şi el „first man„. În consecinţă, acesta face apel la toţi românii care o apreciază pe Adriana să-i susţină candidatura.

Eu aș vrea să fiu first man (n. r. primul domn), cred că așa se zice. Sincer să fiu chiar aș vrea. Aș vrea să candideze. Toate femeile din România și toți care o iubesc să o susțină. Să candideze, de ce nu? Deci portița este deschisă. Eu chiar mi-aș dori să fiu primul domn”, a declarat George Restivan într-un interviu pentru Ego

Citeste si Adriana Bahmuțeanu este pregătită să pășească în fața altarului! Când va îmbrăva vedeta rochia de mireasă

George Restivan adoră mâncarea românească

De când formează un cuplu, cei doi încearcă să fie împreună la toate evenimentele, dar mai ales să facă tot felul de activități împreună. Așa că George nu are nicio problemă să intre cu Adriana în bucătărie și să o ajute la treburile casnice.

El este învățat cu mâncarea românească, dar cu denumirile ardelenești. Că el e ardelean. Când i-am zis să mănânce piftie îmi spunea că ce este, că el nu a mâncat niciodată. Că nu știe ce este. Când a văzut ce îi dau mi-a zis că este răcitură, nu piftie”, a declarat vedeta pentru ego.ro.

Citeste si Adriana Bahmuțeanu, declaraţii incredibile despre bătăile cu Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul. Ne băteam în parte”