Adriana Bahmuțeanu este pregătită să pășească în fața altarului! Când va îmbrăva vedeta rochia de mireasă

După ce a reușit să treacă peste relația toxică pe care a avut-o cu Nikos Papadopoluos, Adriana Bahmuțeanu este pregătită să pășească în fața altarului. Vedeta este mai fericită ca niciodată și este gata să îi jure iubire veșnică lui George Restivan.

24 mart. 2023, 09:05
Adriana Bahmuțeanu este pregătită să pășească în fața altarului! Când va îmbrăva vedeta rochia de mireasă

Adriana Bahmuțeanu se pregătește să îmbrace rochia de mireasă și să pășească spre altar. Ea și George Restivan au povestit că se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om, repectiv nunta. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar relația lor funcționează excelent. Tocmai din acest motiv au decis să facă pasul cel mare, iar acum sunt în pregătiri intense.

Citește și: Adriana Bahmuţeanu, acuzaţii grave la adresa fostului iubit grec: „M-a lovit în repetate rânduri. Am reclamat violenţa sexuală”

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că nunta va fi una fastuoasă, cu mulți invitați. Bineînțeles că lăutarii vor fi nelipsiți. Nu au stabilit încă o dată fixă, însă au început să pună la punct fiecare detaliu pentru marele eveniment. Aceștia au povestit că vor organiza nunta în București și că locația va fi una cu totul specială, însă nu au vrut să o dezvăluie.

Adriana Bahmuțeanua mărturisit data pentru eveniment nu este încă stabilită, însă se pare că pregătirile sunt în plină desfășurare. Este o perioadă care îi solicită extrem de mult pe cei doi. Ei trebuie să facă față tuturor provocărilor care apar pe drum și să găsească timp pentru toate lucrurile pe care trebuie să le facă. Pentru Adriana și George, nunta este un pas important în relația lor și îi va uni într-un mod special și oficial.

”Totul este în progres. După câte am înțeles, lăutarii au vrut să își cumpere intrumente noi. Nu știm data încă, aici în București o să fie. Toate se schimbă de la zi la zi. E ca la nebuni. Noi de abia apucăm să dormim. Eu accept invitație de la oricine, dar la mine este un răspuns de azi pe mâine”, au declarat Adriana și George, la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu face dezvăluiri despre relația toxică cu fostul iubit

Adriana Bahmuţeanu a făcut destăinuiri dureroase despre relația toxică pe care a avut-o cu fostul iubit grec, Nikos Papadopoluos. În prezent, lucrurile s-au liniștit în viața Adrianei Bahmuțeanu, de când se iubește cu George Restivan. Cei doi au planuri mari de viitor și se bucură de momentele petrecute împreună, însă Adriana Bahmuțeanu nu a putut da uitării relația toxică pe care a avut-o cu iubitul grec.

Adriana Bhamuţeanu ar fi fost amenințată cu moartea de fostul iubit grec. Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, fostul iubit al Adrianei Bahmuțeanu ar fi abuzat-o sexual, ar fi hărțuit-o și amenințat-o cu moartea. În urma acestor evenimente nefericite, fosta soție a lui Silviu Prigoană s-a văzut nevoită să ceară ajutorul Poliției.

Citește și: Adriana Bahmuţeanu, despre umilinţele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană: „Nu am făcut-o pentru rating”