Adriana Bahmuţeanu nu mai crede într-o ÎMPĂCARE: „Totul s-a SFÂRŞIT!”

După divorţuri scandaloase şi împăcări la fel de scandaloase, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Progoană se pregătesc de un ultim divorţ. Pentru că relaţia dintre cei doi se pare că numai poate fi salvată, aceştia îşi doresc să divorţeze din nou, de data aceasta definitiv.

RomaniaTV.net
12 dec. 2014, 12:03
Adriana Bahmuţeanu nu mai crede într-o ÎMPĂCARE: „Totul s-a SFÂRŞIT!”

După cinci divorţuri şi tot atâtea împăcări, relaţia dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu nu mai poate fi salvată de la un adevărat eşesc sentimental pentru ambii parteneri. Prezentatoarea TV este tot mai deranjată de atitudinea soţului, iar copiii, din păcate, se pare că sunt martori la certurile cuplului.

Cu toate că Adriana Bahmuţeanu şi-a iubit necondiţionat soţul şi mereu a revenit în braţele acestuia, de data aceasta prezentatoarea este decisă să încheie mariajul cu Silviu Prigoană.

Motivaţia Adrianei despre încă un divorţ vine după ce copiii săi au început să fie martori la certurile dintre ea şi Prigoană, iar astfel micuţii au devenit foarte afectaţi emoţional.

Mai mult decât atât, Adriana Bahmuţeanu susţine că între ea şi soţul ei nu mai există niciun sentiment de iubire şi astfel vrea să divorţeze definitiv de Prigoană. După divorţul celor doi Adriana îşi doreşte să obţină definitiv custodia copiilor.

„Copiii ne-au privit de foarte multe ori certându-ne, mai ales în ultima vreme. Soţul meu nu înţelege asta şi el crede că este normal ca cei mici să asiste la certurile noastre. Nu banii mă fac fericită, aş fi fost mult mai fericită dacă soţul meu s-ar purta frumos. El aduce mereu vorba de bani. Dacă el consideră că aş fi materialistă, de ce a dat divorţ de mine de şapte ori, iar apoi s-a întors la mine?

În această seară mă duc la avocaţii mei, iar primul pas va fi să îl chem pe Prigoană la o mediere şi să vedem la ce înţelegere putem ajunge. Vin sărbătorile, nu vreau să simtă copiii o atmosferă tensionantă şi l-aş ruga să nu mă mai jignească la televizor. Între noi nu mai există sentimente de iubire de foarte mult timp”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru o emisiune tabloidă, scriu cei de la SpyNews.

Ca o replică la toate acestea, Silviu Prigoană a intrat în direct la emisiunea TV unde era prezentă Adriana şi a declarat că: „E nebună rîu. Eu nu vreau custodie comună, Adriana nu are venituri să acopere studiile copiilor noştri. A stat cu scârba lângă mine atâta timp, a stat cu mine pentru bani 12 ani, a venit înapoi acasă pentru copii? A venit cu datorii la bănci acasă. E ahtiată după bani”.

Citeşte şi  Prigoană şi Bahmu fac, din nou, CIRC la TV: A muşcat mâna care i-a dat de mâncare