Adriana Bahmuțeanu, pusă față în față cu fosta soție a primului ei soț. L-au desființat pe bărbatul cu care au trăit ani de zile: „Era o relație toxică. Am fost victima violenței domestice”

Adriana Bahmuțeanu și Ana Bahmuțean au ajuns față în față și au vorbit despre experiența de viață cu fostul lor soț, Cosmin Bahmuțan.

22 feb. 2024, 10:45
Adriana Bahmuțeanu, pusă față în față cu fosta soție a primului ei soț. L-au desființat pe bărbatul cu care au trăit ani de zile: „Era o relație toxică. Am fost victima violenței domestice”

Adriana Bahmuțeanu și Ana Bahmuțan au fost căsătorite ani de zile cu același bărbat, cu Cosmin Bahmuțan, în perioade diferite ale vieții. Deși mulți ani au evitat orice fel de interacțiune, cele două femei au ales acum să dea cărțile pe față pentru a ajuta alte femei implicate în relații toxice. Bahmu a dezvăluit că acest bărbat a umilit-o, a amenințat-o și a șantajat-o, iar Ana a completat-o.

„Primul meu soț era o persoană dificilă din toate punctele de vedere, de asta ne-am despărțit. În perioada aia mă urmărea, eram o femeie singură, mă șantaja, mă amenința, mă trezeam cu el la ușă. Sub aceste amenințări am reacționat la impuls, ca să îmi salvez propria piele și nu m-a interesat ce las în spate. În limbajul corporal se vedea că vreau să plec, să scap de el. Eram efectiv terorizată de această persoană. Era o relație toxică. Am fost victima violenței domestice. Preferam să mor, decât să mai fiu cu el împreună”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”

„Până ne-am căsătorit legal, a fost o relație ok, dar în această perioadă, oamenii de genul îți dau niște semnale, măștile mai cad”, au spus și Ana, la rândul ei.

Adriana Bahmuțeanu: „S-a terminat cu acel pistol la cap, dar uite că trăiesc și în ziua de azi”

Adriana Bahmuțeanu a povestit cum s-a cunoscut cu primul ei soț, cum a început povestea lor de dragoste, dar și experiența de coșmar pe care a trăit-o alături de el.

„Eram tânără, eram la liceu (nr. când la cunoscut). Am avut un văl pe ochi. A fost prima iubire din adolescență, la 18 ani ne-am căsătorit civil, dar numai noi doi am fost la starea civilă, într-o nebunie, ca să fie el sigur că suntem împreună. Și, practic, acel act i-a schimbat comportamentul. Când și-a dat seama că sunt soția lui cu acte, s-a schimbat complet. Înainte se purta frumos, era un tip tolerant, îmi dădea impresia că mă susține și că mă ajută și dintr-o dată s-a schimbat la 180 de grade.

După un an și jumătate a devenit gelos, nu mă lăsa să mă duc la job, mă urmărea tot timpul. Mi-a făcut numai lucruri nasoale, nu a fost o căsnicie fericită, drept urmare, la 23 de ani, am pus punct, am fugit la o prietenă, care lucra la Guvern, am stat la ea două luni. După două luni m-a sunat și mi-a zis că nu-mi face nimic, să mă duc să-mi iau hainele și să păstrăm o relație bună, primise citația de la tribunal.

Și m-am dus cu prietena mea și doi SPP-iști de la Guvern, mi-era frică să mă duc singură. I-a rugat pe ei să rămână în sufragerie, că vrea să-mi spună două vorbe în cealaltă cameră. Și acolo a scos un pistol și a zis că ”ori te împușc, ori ne împăcăm”. Am înghețat prima dată, după care am zis ok, eu mă duc la doi metri sub pământ și tu la pușcărie. I-am zis că eu nu mă mai împac. Până la urmă, am avut curajul să mă rup de acea relație, s-a terminat cu acel pistol la cap, dar uite că trăiesc și în ziua de azi”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea ”Online Story by Cornelia”.

Citește și Octavia Geamănu a trăit cel mai dificil moment din viața ei alături de fiul său: „În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer”