Octavia Geamănu a trăit cel mai dificil moment din viața ei alături de fiul său: „În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer”

Octavia Geamănu a făcut dezvăluiri despre viața de familie și momentele grele prin care a trecut împreună cu fiul său.

22 feb. 2024, 08:52
Octavia Geamănu a trăit cel mai dificil moment din viața ei alături de fiul său: „În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer”

Octavia Geamănu a vorbit, în cadrul unui interviu acordat Fanatik, despre ce înseamnă rolul de mamă și care a fost cea mai dificilă parte în care a fost pusă.

Fosta prezentatoare și-a descris fiul ca fiind foarte „înțelegător, artist în devenire, cu multe capricii”.

„Andrei a fost matur, înțelept de mic. Deși am intuit talentul la pian de când avea câteva luni, acum sunt sigură 100 % că are asta în destin. Dar, ca orice artist în devenire, are și multe capricii. Până acum e în grafic, nu exagerează. E înțelegător. Ne respectă și nu pot decât să sper că vom avea o relație sănătoasă și-n anii ce vor urma. Când ai un copil bun, înțelegător, înțelept e mult mai ușor să fii părinte. Ador să fiu mama lui!”, a spus Octavia Geamănu.

Citește și Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei. „Au încercat cât au putut să-mi ofere o șansă de orice fel”

Cel mai greu moment din rolul de mamă a fost cel în care fiul ei a avut probleme de sănătate după ce a înghițit un os de pește.

„Cu excepția unei internări în spital când a avut mononucleoză, până acum n-am trăit vreo astfel de situație. A, un altul ar fi când a înghițit într-o seară un os de pește în urmă cu câteva luni. În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer. Din fericire mai mult s-a speriat! Îl înghițise. Nu mai mâncăm pește de atunci”, a spus ea.

Întrebată dacă se regăsește uneori în situația în care să primească întrebări la care să nu știe cum să răspundă, Octavia a spus: „Sunt în situația în care știe răspunsuri la întrebări pe care nu mi le mai pune, ceea ce mă cam sperie (n.r. râde). Vorbim foarte mult (mai mult el) așa că știu exact cum gândește, iar asta face ca lucrurile să decurgă firesc. Deocamdată”.

Octavia Geamănu a dezvăluit și care e cea mai mare frică a ei. „De ce ți-e frică, de aia nu scapi. Mi-a rămas în minte replica asta din “Harap Alb” așa că mi-am zis de-atunci să n-am vreo teamă. Și n-am. De altfel prin postările mele adeseori le spun oamenilor să aibă curaj! Frica ne blochează să evoluăm, ne blochează spiritul. Teama unuia e puterea altuia. Eu cred enorm în Dumnezeu, iar credința nu merge mână-n mână cu teamă”.

Citește și Florin Zamfirescu a continuat să fie actor datorită părintelui său: „Mama s-a ținut și a fost vie până am ieșit la pensie”

Multe cupluri căsătorite au ajuns la divorț în ultimii ani. Octavia Geamănu a venit cu un sfat pentru cei ajunși în această situație: „Nimeni nu știe ce e într-o familie, în sufletul unui om. Astfel de gânduri nu vin peste noapte, ele sunt rezultatul unor acțiuni, ori inacțiuni. Nu se poate răspundere unei astfel de întrebări pentru că fiecare astfel de situație are particularitățile ei. Doar de viața asta suntem siguri și merităm să fim cu toții fericiți. Iar pentru a fi fericit trebuie să lupți în fiecare zi, de multe ori cu nefericiri”.

Secretul căsniciei sale e compatibilitatea, după cum a dezvăluit Octavia Geamănu. „Cred că avem noroc încât să ne cam potrivim. Altfel nu caut răspuns pentru stările de bine”.