Adriana Bahmuțeanu, record de ouă vopsite de Paşte. „Nu știu cine o să le mănânce pe toate, mai dăm și de pomană!”

Adriana Bahmuțeanu se pregătește intens pentru sărbătorile de Paște. Anul acesta, bruneta va petrece primele sărbători Pascale alături de viitorul ei soț.

13 apr. 2023, 20:03
Adriana Bahmuțeanu, record de ouă vopsite de Paşte. „Nu știu cine o să le mănânce pe toate, mai dăm și de pomană!”

Freba pregătirilor de Paște a cuprins-o și pe Adriana Bahmuțeanu, care urmează să petreacă primele sărbători alături de viitorul ei soț, Georghe Restivan. Aceștia s-au pus pe treabă și au început împreună să pregătească bucatele care se vor regăsi pe masa de sărbători. Bineînțeles că ouăle vopsite nu puteau să lipsească de pe masa vedetei. Americanul a cumpărat ouă la vrac, așa că cei doi vor avea multă treabă, deoarece vor avea de vopsit nu mai puțin de 90 de ouă.

Citește și: Adriana Bahmuţeanu, mutare neaşteptată. Visul soţului ei, pe cale să se împlinească: „Toate femeile din România și toți care o iubesc să o susțină. Eu aș vrea să fiu first man”

Tradița românească spune că ouăle se vopsesc în Joia Mare, numită și Joia Patimilor. În mod tradițional ouăle se vopsesc în culoarea roșie, însă gospodinele au o gamă variată de culori sau moduri prin care își pot vopsi ouăle într-un mod mai creativ. Culoarea roşie este, însă, cea mai folosită, deoarece reprezintă sângele lui Iisus Hristos, răstignit pe cruce, pentru mântuirea omenirii.

Adriana Bahmuțeanu l-a pus la treabă pe George Restivan

Americanul cu origini românești, George Restivan, va sărbători primul Paște, după mulți ani, în România alături de viitoarea lui soție, Adriana Bahmuțeanu. Aceasta l-a pus la treabă pe american și l-a trimis la piață pentru cumpărăturile necesare. Acesta s-a întors de la „shopping” cu nu mai puțin de 90 de ouă în sacoșă. Cei doi le vor vopsi pe toate, chiar cu mâna lor, conform tradiției creștinești. Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că s-a înhămat cu răbdare, dar că nu este absolut de deloc speriată de muncă.

„De Paște, noi stăm acasă, sărbătorim acasă. E primul Paște împreună și avem de muncă. Avem de vopsit 90 de ouă. Atât a cumpărat, 90! Așa a găsit George, se vindeau la cutie mare, la vrac. Și i-am zis lui George: ia măi așa, 90 de ouă! Ce mai conteaază acum! Le decorăm, le vopsim, vedem noi. Nu știu cine o să le mănânce pe toate. Mai avem și musafiri, le dăm gata până la urmă. Mai dăm și de pomană dacă e!”, a declarat vedeta, pentru Click!

George Restivan a mărturisit că nu consumă gălbenușul ouălor, deoarece se confruntă cu probleme de sănătate legate de colesterol.

„Eu nu mănânc gălbenușurile, numai albușurile că au proteine. Gălbenușul are colesterol, așa că nu mănânc!”, a dezvăluit americanul, originar din România.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu mai fac nuntă. Au luat decizia cu doar câteva luni înainte de marele eveniment