Adriana Bahmuţeanu riscă să înfunde puşcăria. Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

Telenovela Silviu Prigoană-Adriana Bahmuțeanu a debutat în 2003 şi nu dă semne să se termine vreodată. În 2003, s-au cunoscut, s-au căsătorit şi au divorţat, iar în 2004 făceau deja a doua nuntă. Între timp, s-au mai căsătorit şi au mai divorţat de încă trei ori, ajungând astfel la cinci căsnicii şi cinci divorţuri. Arc peste timp: 19 ani mai târziu, cei doi nu au îngropat securea războiului, ba, mai mult, Bahmuţeanca riscă să înfunde puşcăria în urma unei plângeri penale făcute de fostul soţ.

25 ian. 2022, 22:09
Adriana Bahmuţeanu riscă să înfunde puşcăria. Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

Silviu Prigoană (58 de ani) i-a făcut plângere penală fostei sale soţii Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) pentru că ar fi întârziat cu plata pensiei alimentare a copiilor pe care îi au împreună. Astfel, pe numele jurnalistei a fost deschis dosar penal, iar dacă va fi găsită vinovată, riscă de la 6 luni la 3 ani de închis0are sau o amendă.

Afaceristul a punctat în declarația pe care a depus-o la dosar că Adriana Bahmuțeanu nu și-a onorat obligațiile legale pe care le are față de minori.

Copiii sunt la mine de 3 ani iar ea a uitat să-și plătească obligațiile. Legea prevede mai multe, în afară de a treia parte din venituri pentru doi copii: trebuie să susții copiii, întreținerea lor și așa mai departe. În 3 ani de zile a trimis 5.000 de lei și asta după ce am depus o altă plângere penală, ca să justifice că ea plătește. Iar deunăzi am mai primit 1.000 de lei.

Ea a justificat că nu are venituri, iar legea spune că dacă nu ai venituri, trebuie să plătești a treia parte din venitul minim pe economie. Doar că dânsa, din greșeală, a candidat la Primăria Sectorului 1, unde și-a depus o declarație de avere, în care a scris că a avut 64.000 de lei într-un an”, a spus Silviu Prigoană pentru WOWbiz.ro.

Citeste si Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, schimb de replici dure: „Mama ţi-a crescut copiii, nesimţitule!”

Ce i-a transmis Silviu Prigoană fostei sale soții Adriana Bahmuţeanu

Afaceristul a mărturisit că nu a făcut această plângere penală la supărare, ci pentru că în joc sunt banii copiilor. El își dorește ca băieţii pe care îi are cu Adriana să beneficieze de tot ce este mai bun.

Cât au fost copiii la Adriana, cred că am fost singurul cetățean onest al planetei care a trimis pensia alimentară zilnic. N-a contat că e Revelion, Crăciun sau sărbătoare legală. Prin Poșta Română, cu aviz de primire, conform legii. Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună.

Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor. Banii de studii ai copiilor. Dacă copiii sunt deștepți și merg la facultate, nu se termină la 18 ani plata pensiei alimentare, se continuă până la terminarea studiilor”, a precizat Prigoană.

La rândul ei, Adriana Bahmuţeanu a declarat că se simte hărțuită pentru că are “peste 400 de procese și multe plângeri penale de la el”. Totodată, jurnalista a precizat că neplata datoriilor datează de la începutul pandemiei, când ea nu a mai lucrat.

Citeste si Adriana Bahmuțeanu, declaraţie-şoc la protestele anti-restricții. „Masca mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol!”