Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, schimb de replici dure: „Mama ţi-a crescut copiii, nesimţitule!”

Conflictele dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu au mai ţinut prima pagină de ceva vreme. Dar cum o minune nu ţine la nesfârşit, iată că între cei doi a avut loc un nou schimb de replici dure din cauza unei decizii a instanţei care nu le-a picat bine niciuna dintre ei.

16 iun. 2021, 17:41
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, schimb de replici dure: „Mama ţi-a crescut copiii, nesimţitule!”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt din nou în conflict, după ce instanța a decis că aceștia trebuie să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor! Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, jurnalista i-a adresat fostului soţ apelativul “nesimțit”, în timp ce acesta se afla în legătură directă, prin telefon.

Adtiana spune că fostul soț nu își dorește să îngroape securea războiului după ani de zile de conflicte, în ciuda faptului că scandalul dintre ei îi afectează profund pe cei doi copii pe care îi au împreună.

Citeste si Ioniţă de la Clejani, ieşire furioasă după ce Fulgy a fost arestat: „L-am rupt şi l-am băgat în gunoi. Unii oameni sunt veninoşi”

Nu toate decizile instanței sunt perfecte, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta. În momentul în care doamna Bahmuţeanu a fugit cu copiii de la mall la o prietenă de-a ei şi mi-a trimis actele că ea divorţează, eu m-am dus la notariat şi am făcut act în care am fost de acord cu tot ce-a cerut ea: copii, tutelă, nume purtat anterior, pensie alimentară, tot. După trei ani, instanţa mă obligă să ţin copiii la mine. De ce mă obligă pe mine o instanţă să îi ţin când eu am renunţat la ei în scris? Mi-a zis judecătoarea că tutela e o obligaţie, nu un drept. Eu, în mărinimia mea, am zis, bine, dacă copiii sunt bătuţi, umiliţi, îi iau la mine, sub aripa mea. Am muncit doi ani de zile să duc copiii la o şcoală privată, să îi educ. Doamna Bahmuţeanu a câştigat două procese împotriva copiilor ei, ca să stea la şcoala de stat. După doi ani de zile, semnează la notariat că e de acord să faca copiii la o şcoală privată. Are dosar penal pentru că nu a plătit pensie alimentară, copiii îi spăl eu la c**, nu ea”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Afaceristul nu s-a oprit, însă, la această afirmaţie, lansând acuzatii grave la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Prigoană a acuzat-o că îşi denigrează copiii în public, făcând referire la faptul ca vedeta a expus bullying-ul la care a fost supus băiatul cel mare în școală.

Nu e mamă atâta timp cât își denigrează public copiii, nu ai dreptul să-ți denigrezi copilul public”, a spus afaceristul.

Citeste si Câştigător Chefi la Cuţite sezonul 9. „Prăjitura lui mamaie”, reţeta de senzaţie cu care Narcisa a cucerit pe toată lumea. Iată cum poţi să o faci şi tu acasă

Prigoană nu s-a oprit la această afirmaţie, alimentând conflictul cu acuzaţii la adresa fostei sale soacre. A fost momentul în care Adriana a izbucnit jignindu-l, la rândul ei, pe fostul soţ.

Te rog să nu o mai jignești pe mama, ea ți-a crescut ție copiii, nesimțitule, trezește-te la realitate, dar chiar așa, nu mai ai cu cine să te lupți, te-au dat afară ăia de la Camera Deputaților și nu mai ai cu cine să te lupți”, i-a spus Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană.