Adriana Bahmuțeanu, sfat pentru femeile cu iubiți geloși, după ce Mirel de la Teologie și-a ucis cu sânge rece iubita: „Nu s-a gândit că e atât de nebun încât să o și omoare”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cazul tinerei din Timișoara cara a fost ucisă de iubitul gelos. Ce le sfătuieșe pe femeile cu iubiți posesivi și periculoși să facă când vor să se despartă de ei.

28 mart. 2024, 12:28
Adriana Bahmuțeanu, sfat pentru femeile cu iubiți geloși, după ce Mirel de la Teologie și-a ucis cu sânge rece iubita: „Nu s-a gândit că e atât de nebun încât să o și omoare”
Adriana Bahmuțeanu, despre cazul tinerei din Timișoara ucisă de iubitul gelos

După cazul tinerei din Timișoara, Andreea Morega, ucisă de iubitul gelos, Adriana Bahmuțeanu le îndeamnă pe femei să evite o confruntare cu partenerul posesiv, dacă vor să se despartă de el. În cazul în care vor să le dea vestea că vor să pună punct relației față în față, vedeta spune că femeile ar trebui să mai ia pe cineva cu ele.

Citește și: Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de iubit. Anchetatorii cred că Mirel a plănuit întreaga crimă

Adriana Bahmuțeanu susține că fata de 21 de ani din Timișoara care a fost omorâtă suferea de sindrimul Stockholm.

„Fata era în sindromul Stockholm. Victima de obicei vrea să scape de agresor, dar nu anticipează comportamentele astea legate de psihopatie. Fata știa că el nu este în regulă, dar nu s-a gândit că este atât de nebun încât să o și omoare. Și de asta s-a și dus la el. Ea săraca s-a dus să își ia hainele. Da? Și atunci ăsta a omorât-o”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Viva.ro.

„Sfatul meu de psiholog-că acum sunt psiholog cu drept de liberă practică- este ca victimele să nu meargă nicăieri singure într-un spațiu închis cu agresorul. Pentru că nu se știe ce se poate întâmpla. Iar un agresor din ăsta… nu-și poate controla impulsul. Și nu știi ce îi trece prin cap și atunci mai bine mergi însoțit de cineva, dacă mergi la el”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Erika Isac a reacţionat după ce Mirel a devenit realitate şi a omorât o tânără la Timişoara: „Sper să ia pe viaţă! Arăta a om care nu ar putea să rănească nici măcar un pluş”

Vedeta le sfătuiește pe fetele care se despart de bărbați să nu meargă la aceștia singure, într-un spațiu închis.

„Dacă vezi că este gelos și posesiv, te bate, țipă la tine, te controlează… nu stai cu el, nu te duci cu el într-un spațiu închis. Să fie un spațiu deschis. Nici dacă te duci cu cineva nu se știe ce se poate întâmpla. Dar fata nu s-a gândit la asta.

Ea cu tatăl ei vorbea atunci când el o întreba cu cine vorbește și ce face. Deci, sindromul Stockholm înseamnă într-un fel că, tu chiar dacă vrei să scapi de agresor, îți și place, îl validezi, îl admiri, nu te poți rupe. Ea de asta nu s-a putut rupe…”, a mai declarat aceasta.

„S-au accentuat psihopatiile din cauza pandemiei. Acum după pandemie o să fie tot mai mulți nebuni, acte de violență.”, a punctat Bahmuțeanu.