Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de iubit. Anchetatorii cred că Mirel a plănuit întreaga crimă

Andreea Morega și-a găsit sfârșitul la doar 21 de ani în mâinile celui care îi spunea că o iubește. Mirel Dragomir, în vârstă de 23 de ani, orbit de gelozie, a pus mâna pe cuțit și i-a pus capăt zilelor tinerei fete cu multe și violente lovituri de cuțit. Familia îndurerată se pregătește să o înmormânteze pe studenta la Medicină

27 mart. 2024, 20:12
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de iubit. Anchetatorii cred că Mirel a plănuit întreaga crimă
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de iubit. Anchetatorii cred că Mirel a plănuit întreaga crimă

Trupul neînsuflețit al Andreei Morega a fost adus acasă, în comuna Padeș, iar acum, familia și prietenii tinerei se pregătesc de înmormântare. Între timp, Mirel Dragomir face dezvăluiri șocante din spatele gratiilor.

Citește și: El este iubitul gelos care a ucis-o pe Andreea, în Timișoara. Mirel e student la Medicină și Teologie

Cum va fi înmormântată Andreea, studenta din Timișoara ucisă de iubit

Luni, 25 marie 204, trupul Andreei, studenta de 21 de ani de la Medicină care a fost ucisă cu sălbăticie de Mirel, presupusul său iubit, a fost adus acasă, în comuna Padeș. Moartea tinerei i-a șocat pe cei care au cunoscut-o, aceștia aducându-și aminte de Andreea ca fiind o fată foarte veselă și optimistă, ce lumina orice încăpere în care intra.

Andreea urmează să fie condusă pe ultimul drum joi, 28 martie 2024. Conform tradițiilor din zona sa natală – comuna Padeș, Oltenia – tânăra va fi înmormântată în rochie albă de mireasă.

Tânăra de 21 de ani a murit vineri, 22 martie 2024, fiind înjunghiată cu bestialitate de către Mirel Dragomir, student la Medicină și Teologie. Nenorocirea a avut loc într-un apartament din Timișoara, acolo unde cei doi locuiau cu chirie alături de alte două fete. Într-o criză de gelozie, Mirel a înjunghiat-o pe Andreea cu mai multe zeci de lovituri de cuțit. După crimă, călăul a încercat să fugă și s-a ascuns în casa părinților lui, în localitatea Pojejena de Sus, județul Caraș Severin. Acolo a fost, însă, găsit și reținut de polițiști.

După ce a fost prins, Mirel și-a recunoscut fapta de o violență ieșitp din comun. În urma cercetărilor din apartamentul groazei, anchetatorii nu exclud varianta ca studentul la Teologie să fi premeditat crima. În urma verificărilor din imobilul în care Andreea a fost ucisă, criminaliștii au descoperit, într-un ghiozdan abandonat, lângă o cutie cu dezinfectant, două perechi de mănuși din latex pline de sânge, un șervețel, două cuțite, unul cu lama de 13 centimetri și altul de 9 centimetri. Aceste probe duc cu gândul că Mirel plănuia să o ucidă pe Andreea.

Citește și: Erika Isac a reacţionat după ce Mirel a devenit realitate şi a omorât o tânără la Timişoara: „Sper să ia pe viaţă! Arăta a om care nu ar putea să rănească nici măcar un pluş”