Adriana Bahmuţeanu şi-a dat demisia. A făcut anunţul pe facebook

Adriana Bahmuțeanu a pus punct colaborării cu emisiunea Acces Direct, unde era reporter special. Prezentatoarea tv a făcut chiar ea anunțul pe rețelele sociale, unde și-a luat rămas bun de la fani. A explicat că o așteaptă alte proiecte fără a da detalii suplimentare și dacă acestea au legătură în continuare cu televiziunea sau nu. Vedeta este frecvent invitată să prezinte evenimente dincolo de aparițiile pe sticlă.

02 ian. 2020, 08:39
Adriana Bahmuţeanu şi-a dat demisia. A făcut anunţul pe facebook

Oficialii de la Antena 1 au primit o lovitură dură la cumpăna dintre 2019 și 2020! Adriana Bahmuțeanu și-a dat demisia de la „Acces Direct”, emisiune la care a realizat sute de interviuri cu celebrități de la noi, chiar în casele lor și le-a aflat poveștile impresionante de viață. Jurnalista a colaborat atât cu Mirela Vaida, dar și fostele prezentatoare de la Antena 1: Cristina Cioran și Simona Gherghe.

După ce a discutat cu foștii șefi de la Antena 1 și a păstrat ceva timp secretul plecării sale de la „Acces Direct”, Adriana Bahmuțeanu a anunțat într-un mesaj făcut public despre demisia sa.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au împăcat: „Stau la el de câteva luni, după operaţia de ocluzie intestinală”

“Odată cu sfârșitul lui 2019 se încheie și o etapă frumoasă din viață mea profesională, pentru care le mulțumesc colegilor mei de la «Acces Direct», în special doamnei Dora Grosaru, dar și producătorilor, tehnicienilor, oamenilor din spatele micului ecran precum și artiștilor cu care am colaborat! Le mulțumesc tuturor pentru încredere, susținere și șansa de a învață lucruri noi, mai ales sub presiunea ratingului!

Este timpul pentru noi proiecte și provocări, mă așteaptă un an fabulos și va doresc tuturor sănătate, fericire, dragoste curată și bani în buzunare, ceea ce îmi doresc și pentru mine! Să aveți dorințe împlinite! La mulți ani!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei oficial de Facebook.

Deocamdată, vedeta nu a dezvăluit nimic despre noul loc de muncă sau dacă va mai lucra în televiziune. În trecut, Adriana Bahmuțeanu a prezentat emisiunea “Necenzurat”, difuzată la Antena Stars și a făcut echipă cu Cristi Brancu și Bianca Sârbu la “Agenția VIP”, care rulează pe același post de televiziune. Ea a părăsit echipa din urmă la începutul lui 2018 și și-a argumentat plecarea din cauza unor  probleme de sănătate. După jumătate de an, jurnalista s-a întors în televiziune: la “Acces Direct”… unde a stat până la finele lui 2019.