Adriana Bahmuțeanu şi logodnicul ei îşi doresc un copil. La ce nume s-au gândit cei doi: „Da, ne mărim familia”

Adriana Bahmuțeanu şi logodnicul ei îşi doresc un copil. Jurnalista în vârstă de 48 de ani vrea să devină mamă a treia oară. De această dată, îşi doreşte o fetiţă, pentru că are doi băieţi cu Silviu Prigoană.

30 sept. 2022, 08:45

Adriana Bahmuțeanu şi logodnicul ei îşi doresc un copil. Vedeta trăieşte a doua tinereţe şi se declară extrem de fericită alături de partenerul ei, George Reativan. În ciuda vârstei, nu îi este teamă să mai facă un copil şi vrea să aibă o fetiţă. Cei doi s-au gândit chiar şi la nume.

Adriana Bahmuțeanu şi logodnicul ei îşi doresc un copil

Relația cu noul iubit decurge foarte bine şi au planuri serioase de viitor. Femeie religioasă, Adriana Bahmuțeanu știe că fără Dumnezeu totul este imposibil. „Dacă dă Dumnezeu și un copil, da ne dorim! Eu am curajul să mai fac un copil și el, la fel!”, a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru Antena Stars.

George Reativan a declarat că pregătirile pentru împlinirea acestui deziderat sunt în toi și a dezvăluit și numele pe care-l va avea copilul cuplului. Omul de afaceri vrea să aibă o fetiță pe care să o cheme Carmen Alexandra. „Da, avem de gând să ne mărim și familia. Este o muncă în desfășurare. Ne-am dori fată. Ne-am gândit și la nume, Carmen-Alexandra”, a mărturisit George Reativan.

Citeşte şi: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă

Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta

La două luni de la slujba de logodnă, cei doi au decis să amâne marele eveniment! „Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea! O să se întoarcă în SUA, probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative. Nu ne-am planificat nunta. Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a declarat Adriana Bahumuțeanu pentru Antena Stars.

George Restivan a fost nevoit să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, din cauza unor probleme medicale, la scurt timp după ce s-a logodit cu Adriana Bahmuțeanu: „George a trebuit să plece, de urgență, în America. Se operează acolo la umăr, are niște probleme. Se întoarce după ce se rezolvă. Are oricum de pus la punct și niște afaceri acolo”.