Adriana, femeia ucisă pe trecere în Arad, era însărcinată în cinci luni. Tânăra de 27 de ani s-a căsătorit în luna septembrie

Adriana, femeia lovită pe trecere în Arad, era însărcinată în cinci luni şi se căsătorise în luna septembrie. În urma impactului, femeia a murit pe trecere, lovită de un şofer de 79 de ani.     

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 12:11

Accidentul cumplit a avut loc miercuri pe DN7, în localitatea Vladimirescu, judeţul Arad. Tânără de 27 de ani, însărcinată în cinci luni, a murit spulberată de o maşină, pe trecerea de pietoni. 

Adriana şi o altă femeie în vârstă de 37 de ani erau angajate în traversarea străzii, regulamentar, pe trecerea de pietoni, în momentul în care au fost lovite în plin de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 79 de ani, din Arad. Femeia a fost grav rănită şi a murit la spital. Nici copilul nu a putut fi salvat deoarece sarcina nu era suficient de dezvoltată. 

Citeşte şi: Mario Iorgulescu a părăsit Italia. Fiul lui Gino Iorgulescu se află în vila unde a stat în perioada studenţiei

Adriana s-a căsătorit pe 30 septembrie şi era însărcinată, tânăra de 27 de ani urma să devină mămică în această vară. Conform medicilor, femeia era însărcinată în cinci luni. 

Din păcate, şoferul în vârstă de 79 de ani a observat-o mult mai târziu pe trecerea de pieteni din centrul comunei şi a accidentat-o mortal. Echipajele de salvare au sosit imediat la faţa locului, încercând să o salveze.

„Mă doare sufletul!! Încă o dată incapacitatea autorităților face victime! Trecere de pietoni într-o zonă foarte aglomerată fără semafor!!! Și un bătrân de 79 de ani la volan!! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică, Adriana Ile.”, a scris o prietenă pe Facebook.

Citeşte şi: Femeie însărcinată, lovită pe trecerea de pietoni în localitatea Vladimirescu din Arad. Care este starea victimei

 „Dumnezeu să te odihnească în pace Adriana Ile, iar pe cei rămași în suferință Bunul Dumnezeu să îi mângâie și să le dea putere. De curând te-am cunoscut, o viitoare mămică veselă, educată și cu mult bun simț. Părerea asta mi-ai lăsat-o. Am început stabilirea detaliilor pentru lumânare și a aranjamentelor pentru botez, acum doar lumânări, flori și regrete pentru o familie distrusă atât de devreme .