Adriana Iliescu a luat o decizie radicală de sărbători: „Nu avem bani de cheltuit”

Adriana Iliescu și Eliza, fiica sa, petrec sărbătorile de iarnă de anul acesta împreună, acasă, în București.

28 dec. 2022, 22:12
Adriana Iliescu a luat o decizie radicală de sărbători: „Nu avem bani de cheltuit”
Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza

Eliza și Adriana Iliescu, fostă profesoară, au dezvăluit într-un intrerviu pentru click.ro că nu petrec sărbătorile la munte sau în altă locație deoarece nu au suficienți bani. Au început deja pregătirile în casă și au făcut curățenie generală pentru a intra în Noul An așa cum se cuvine. Cât despre mâncare, acestea spun că au preparat sărmăluțe tradiționale.

Pentru că nu gătesc mult, nu cheltuie nici foarte mulți bani.

„O să facem curat în toată casa pentru Sărbători, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie…la curățenie, dar și la mâncare”, a declarat Adriana Iliescu, al căruit ajutor este chiar fiica ei.

Citește și: Iancu Sterp a primit de la sora lui, Ileana, un cadou surprinzător. Fanilor nu le-a venit să creadă

„Eliza nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă. Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru.

Nu o să cheltuim mult. O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este”, a mai spus aceasta.

Citește și: Sofia Vicoveanca arată impecabil la 81 de ani. Ce nu mănâncă și nu bea niciodată

Eliza o ajută pe mama ei de fiecare dată când poate, dar este mult mai preocupată de școală, fiind studentă la două facultăți.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți.
Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, a mărturisit Adriana Iliescu.