Sofia Vicoveanca arată impecabil la 81 de ani. Ce nu mănâncă și nu bea niciodată

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România, cu o carieră de invidiat.

28 dec. 2022, 18:38
Sofia Vicoveanca arată impecabil la 81 de ani. Ce nu mănâncă și nu bea niciodată
Sofia Vicoveanca a petrecut Crăciunul alături de familia sa

Sofia Vicoveanca are o carieră în industria muzicii populare de peste 60 de ani. Pentru a se menține mereu în formă, artista are foarte mare grijă de vocea ei și evită să mănânce ceapă și să consume lichide cu acid.

Interpereta de muzică populară este una dintre artistele cu cea mai puternică și gravă voce de la noi din țară. Repertoriul său muzical este foarte variat, de la cântece de leagăn, de nuntă, cântece satirice și până la cele de joc.

„De sărbători am mâncat de toate. Nu am făcut excepție de la nimic anume. Nu îmi este frică că o să mă îngraș. Eu semăn cu tatăl meu. Am carne macră pe mine. Nu am ținut niciodată regim. Singurul lucru de care m-am ferit toată viața a fost acela de a mânca ceapă și am încercar pe cât posibil să nu beau acidulat, pentru că îmi afectează glasul”, a declarat Sofia Vicoveanca, pentru click.ro.

Citește și: Sofia Vicoveanca se ferește de boli consumând aceeași băutură în fiecare dimineață

Sofia Vicoveanca, sărbători alături de familie

Interpreta are un fiu, pe Vlad Bogdan, cu care are o relație foarte apropiată și alături de care pleacă în vacanțe exotice. Aceasta are și doi nepoți.

„De Crăciun am fost la băiatul meu. Aseară m-am întors la Suceava și acum iar mă pregătesc să plec pe drum. Mi-am bucurat sufletul alături de ei acolo. Aștept datele de 14 și 15 ianuarie, pentru că am să plec la Padova și Torino, unde voi câbta românilor de acolo pentru că sărbătoresc Revelionul pe rit vechi”, a adăugat Sofia Vicoveanca.

Citește și: Vlăduţa Lupău şi-a recăpătat silueta după ce a născut: „8 kilograme am dat jos în primele zile”

Amintiri negre din copilărie

Arista a vrut o copilărie grea. Aceasta își amintește de soarta familiei sale, când tatăl său a fost prizonier de război, iar ea și mama sa au trenuit să se refugieze în România.

„Nu vreau să-mi mai amintec, pentru că am fost refugiată și am avut Crăciun trist, fărăr tatăl meu, care a fost închis. Îmi făceam singură un brad care, de fapt, era o crenguță de brad pe care o împodobeam cu hârtie creponată. Nu primeam mare lucru. Mai mergeam la colindat, dar fără muncă nu faci nimic în viață. Nu se poate, trebuie să munceșto ca să ai de toate”, povestește artista.