Adriana Ochişanu detonează bomba chiar înainte de nunta fostului soţ Corneliu Botgros: „O relaţie toxică! Mi-a adus multe jigniri şi acuze pe care i le-a băgat în cap şi copilului”

Violonistul Corneliu Botgros şi cântăreaţa Adriana Ochişanu au divorţat în 2013, după o căsnicie de 17 ani. Acum, fiul maestrului Nicolae Botgros urmează să-şi pună pirostriile pentru a doua oară, iar fosta nevastă detonează bomba. Ea vorbeşte despre o relaţie toxică, în care a fost înşelată şi nu s-a simţit iubită şi respectată, în care certurile erau la ordinea zilei chiar şi în prezenţa copilului.

20 iun. 2022, 13:56

Corneliu Botgros şi Adriana Ochişanu s-au căsătorit când erau doar nişte copii. Adriana avea 17 ani, iar soţul ei cu trei ani mai mult. Focul iubirii adolescentine s-a stins, însă, destul de repede după nuntă. Pe Adriana o aşteptau zile grele, dar a sperat că apariţia copilului în vieţile lor va reaşeza lucrurile pe făgaşul normal. S-a înşelat, însă.

Adriana Ochişanu şi Corneliu Botgros, o căsnicie toxică

La 17 ani distanţă de când au spus DA, cei doi au ales să pună capăt calvarului şi să o apuce pe drumuri diferite. Însă durerea Adrianei nu avea să se sfârşească aici, căci sufletul ei de mamă a fost rănit crunt. Cristi, fiul lor, care la momentul divorţului avea 13 ani, a ales să fie crescut de tatăl lui.

Eram copil, nu înțelegeam, ce poți să înțelegi la 17 ani, ce dragoste e la vârstă asta? Relația dintre mine și Cornel s-a bazat pe o poveste de dragoste. Frumos a fost până la nuntă, apoi nu a mai fost frumos. După nuntă au început divergențele în familie, neînțelegeri. Relația toxică! Sunt multe lucruri care îmi aduc un dezgust și un amar în suflet. Mai ales când este vorba despre un copil. Copilul era prezent la multe certuri în familie.

Tot speram că o să fie bine, că vor fi schimbări să nu dezbinam familia. Am tras pisica de coadă prea mult timp. Când am divorțat, mi s-au adus multe jigniri și acuze pe care i le-au băgat în cap și copilului meu. Eu singură mi-am făcut bagajul și am plecat din casă. Am vrut să-l iau pe Cristi și mi-a zis că rămâne cu tata. Am umblat și prin instanțe să-l aduc sub tutela mea, ca orice mama care își iubește puiul, am făcut multe sacrificii. Multă durere a fost în sufletul meu”, a mărturisit artista la Etno TV, potrivit starpopular.ro

Citeste si Nicolae Botgros nu are de gând să-şi mai refacă viaţa: „Se spune că timpul vindecă, dar la mine e invers. Cu cât trece timpul, cu atât mi-e mai greu”

Corneliu Botgros se pregăteşte să îşi refacă viaţa

Printre lucrurile care au adus amarul în căsnicia lor a fost şi infidelitatea! Artista susține că a fost înșelată de Corneliu Botgros, dar că l-a iertat!

Sunt greșeli în cuplu care merită să fie iertate, cred că aventură. Dacă ar avea o aventură aș ierta. Pentru că eu am iertat! Și am mers mai departe”, a mărturisit Adriana Ochisanu.

Corneliu Botgros a evitat să vorbească despre infidelitate! În prezent, artistul trăiește o poveste de dragoste cu o față mai tânăra decât el cu 22 ani! Cei doi plănuiesc să se căsătorească în curând.

Este un subiect care nu întotdeauna trebuie vorbit, Adriana nu trebuia să se refere la asta pentru că indiferent de răspuns, se interpretează total greșit. După cinci ani, când ne-am întâlnit i-am spus că nu contează cine a greșit, ci de unde a pornit problema. Greșeală aceea e dintr-un mecanism care nu mai funcționează”, declara Corneliu Botgros într-un interviu mai vechi.

Citeste si Dezvăluiri tulburătoare ale fiului lui Nicolae Botgros: dirijorul merge de patru ori pe zi la mormântul soţiei sale: „N-ar trebui să se simtă vinovat. A iubit-o până la Ceruri”