Dezvăluiri tulburătoare ale fiului lui Nicolae Botgros: dirijorul merge de patru ori pe zi la mormântul soţiei sale: „N-ar trebui să se simtă vinovat. A iubit-o până la Ceruri”

În luna iulie 2021, interpreta Lidia Bejenaru, soţia dirijorului Nicolae Botgros, a trecut la cele veşnice, la vârsta de 68 de ani. O hemoragie rezultată în urma unei operaţii la colon i-a fost fatală. Organismul cântăreţei din Republica Moldova a cedat după trei zile petrecute în comă. Deşi a trecut aproape jumătate de an de la dispariţia artistei, soţul şi fiul ei o aşteaptă încă să se întoarcă acasă.

06 dec. 2021, 08:30
Dezvăluiri tulburătoare ale fiului lui Nicolae Botgros: dirijorul merge de patru ori pe zi la mormântul soţiei sale: „N-ar trebui să se simtă vinovat. A iubit-o până la Ceruri”

Maestrul Nicolae Botgros şi Corneliu, fiul lui şi al Lidiei Bejenaru, nu s-au obişnuit încă cu faptul că cea mai importantă femeie din viaţa lor îi priveşte din Ceruri. Dirijorul e copleşit de durere şi pentru a şi-o alina, merge şi de patru ori pe zi la mormântul soţiei.

Eu când am aflat, n-am crezut că e adevărat. Am primit vestea la telefon. Noi ştiam că inevitabil se ajunge acolo, dar ne amăgeam că poate există o minune. Ştiind ce urma să se întâmple, tot nu eram pregtiţi. Tata a insistat să ieşim în oraş de ziua mea, ştiind că mama pleacă la operaţie după două zile. Eu am o senzaţie că ea se întoarce, că e plecată la un sanatoriu sau într-o călătorie şi că se va întoarce acasă”, a declarat Corneliu Botgros într-un interviu pentru Star Popular.

Fiul lui Nicolae Botgros îşi apără tatăl după valul de critici din spaţiul public: „N-ar trebui să se simtă vinovat. A iubit-o până la Ceruri”

Dispariţia regretatei Lidia Bejenaru nu a fost singurul necaz pentru Nicolae Botgros. Imediat după decesul acesteia, mediul online s-a umplut de acuzaţii la adresa dirijorului referitoare la faptul că acesta făcuse un copil cu o altă femeie.

Citeşte şi Nicolae Botgros suferă după pierderea soţiei. Ce regrete are bărbatul: „A fost și sfadă în casă. Eu am greşit”

Tata e afectat de comentariile lipsite de orice logică. Dar suferă foarte mult pentru că au fost împreună 53 ani, au trecut prin greutăți foarte mari. El îi datorează foarte mult mamei că a fost în spatele lui tot timpul. Sentimentul de vinovăție n-ar trebui să-l aibă, tata a făcut tot ce i-a stat în puteri ca s-o salveze dar n-a fost să fie. Sincer vorbind, el de trei, patru ori pe zi merge la cimitir și acum. O iubește până în ceruri! Așa atitudine poate fi fanatică, el a iubit-o foarte mult”, a mai spus Corneliu Botgros.

Lidia Bejenaru şi-a iertat soţul

Totuşi, Lidia Bejenaru a reuşit să treacă peste faptul că Nicolae Botgros a avut o relaţie extraconjugală cu interpreta Anişoara Dabija, în urma căreia a rezultat un copil. Lidia nu a putut arunca la gunoi 50 de ani de căsnicie cu dirijorul din Republica Moldova, astfel încât l-a iertat şi nu a divorţat.

Eu am stat foarte multe seri cu mama la povești încercând să-i explic poziția mea. Uneori era de acord, a două zi se schimba… era la extreme. Mama a avut curajul și înțelepciunea, și-a dat seama că trebuie să treacă peste acest necaz. Naşa mamei, rudele apropiate au influențat-o și au încurajat-o să nu divorțeze, să se înece la mal după 50 de ani de căsnicie.

Dacă ai curajul și puterea de a ierta, iartă-l, i-au spus. Și mama l-a iertat, i-a spus prin lacrimi: te iubesc așa cum ești, te iubesc că ești al meu! Până la urmă au trecut și m-am bucurat. Pe parcursul vieții au învățat să se poată ierta unul pe celălalt”, a mărturisit Corneliu Botgros pentru Star Popular.

Citeste si Nicolae Botgros s-a întors la soție. Ce spune amanta cu care are o fetiţă