Adriana Săftoiu, despre solicitarea demisiei lui Vlad Voiculescu. „Cineva arată că este incompetent”

Adriana Săftoiu, fost deputat PNL, spune că situația de vineri seara de la Spitalul Foişor, „a pus capac” şi "cineva arată că este incomptent să managerieze o situaţie cu asemenea impact". Ea vorbește despre personaje care au ajuns să fie „autoseduse” de propria persoană.

10 apr. 2021, 11:08
Adriana Săftoiu, despre solicitarea demisiei lui Vlad Voiculescu. „Cineva arată că este incompetent”

Adriana Săftoiu a răspuns voalat la întrebarea dacă PNL se cere demisia sau demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în urma scandalului generat de evacuarea forţată, în miez de noapte, a pacienţilor de la Spitalul Foişor, din Capitală.

De data asta chiar pune capac, pur și simplu pune capac, cineva arată că e incompetent să managerieze o situație cu asemenea impact. Șocul vine din faptul că nu era ceva neanunțat. Înțeleg că a fost o decizie luată de Minister (Ministerul Sănătății – n.r.). Cum Dumnezeu să pui în aplicare așa ceva? Cum să scoți oamenii bolnavi, bătrâni, în pijamale?”, a răspuns Adrian Săftoiu, citată de stiripesurse.ro.

Citeşte şi Preşedintele Sanitas îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după scandalul cu evacuarea Spitalului Foişor: „Opriţi-vă! Aşa nu se mai poate!”

Fostul deputat PNL este de părere că ceea ce se întâmplă în prezent „e un mix cu de toate foarte periculos pentru România: de indiferență, de incompetență, de ignoranță, de nepăsare. E ceva foarte grav, iar situația de la Foișor pune capac. Cineva ar trebui să îl ridice”.

Adriana Săftoiu a amintiti şi despre personale care sunt „autoseduse” de propria persoană, element pe care l-a constatat în politică și care duce la dezastre „și personale, și naționale. „Am sentimentul că ne confruntăm cu câteva personaje politice care sunt autoseduse”, a mai spus liberala.

Citeşte şi Psihiatrul Gabriel Diaconu, revoltat de evacuările de la Spitalul Foişor: Aşa arată sănătatea „pluseristă”. E vorba de Vlăduţ. Ticălos şi el, ticăloşi şi cei care-l aplaudă


loading...