Becali, în conflict cu Adriana Săftoiu: „Pufuleţ! Pufuleţul lui Băsescu” – „Nu mi-e frică de tine!”

Încă un duel verbal care îl implică pe Gigi Becali. Ceea ce începuse ca o replică pentru Traian Ungureanu, s-a transformat într-o ceartă. Gigi Becali a jignit-o pe Adriana Săftoiu, fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, care îi reclamase folosirea unui limbaj neadecvat. "Dacă aş avea în familia mea o femeie ca tine, aş exila-o. Ar fi cea mai mare ruşine! Pufuleţul lui Traian Băsescu", a fost replica lui Becali.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 16:05
Becali, în conflict cu Adriana Săftoiu: „Pufuleţ! Pufuleţul lui Băsescu” – „Nu mi-e frică de tine!”

Invitat într-o emisiune la România TV pentru a răspunde unui atac lansat de purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Răzvan Ungureanu, Gigi Becali a ajuns să se certe şi s-o jignească pe Adriana Săftoiu.

TRU se referise la „becalizarea” PNL şi „nivelul de mahala” la care a dus Antonescu formaţiunea liberală prin alăturarea de numele lui Becali. Replica lui Gigi Becali nu a întârziat. „Traian Ungureanu este un „neica nimeni”, „fără vorbe, fără fapte, fară faţă”, a spus Becali la România TV.

Fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu a intervenit în discuţie. „Dacă copilul meu ar folosi limbajul pe care îl folosiţi, ar fi exmatriculat, aş fi chemată la şcoală”, i-a spus Adriana Săftoiu lui Gigi Becali. 

Replica a venit imediat: „Dacă aş avea în familia mea o femeie ca tine, aş exila-o. Ar fi cea mai mare ruşine!

Adriana Săftoiu nu s-a lăsat intimidată: „De ce credeţi că ne e frică la toţi de Gigi Becali? V-aţi obişnuit să terorizaţi oamenii”.

Moment în care Gigi Becali a început să o strige pe Adriana Săftoiu „Pufuleţ”, apelativ cu care a numit-o până la sfârşitul emisiunii. „Pufuleţ. Aşa i se spunea la Cotroceni, Pufuleţ. Pufuleţul lui Traian Băsescu„. 

„Hai să văd până unde puteţi merge”, i-a răspuns aceasta.

Întrebat despre contracandidata sa, Antonia Dragomir, de la Partidul Ecologist Român, Becali a spus că iese din emisiune. „Dacă îmi daţi femei, închid eu. Am acceptat una”.

În legătură cu Adriana Săftoiu, acesta a adăugat: „Asta e o femeie specială, mai deşteaptă ca celelalte. Nu mă cert cu proastele. Asta e deşteaptă”. 

Nu mi-e frică de tine Gigi Becali, poţi să vorbşeti altfel, să îţi exprimi opiniile într-un alt limbaj”, i-a răspuns aceasta, adăugând: „Eram din 2005 împotriva lui Becali. Nu v-am considerat un model de atunci, ceea ce i-am spus şi lui Traian Băsescu”.

„Iar mă superi, Pufuleţ!”, a replicat Becali. 

Nu e prima dată când Gigi Becali jigneşte partenerii de discuţie, mai ales când aceştia sunt femei. De altfel, candidatul la parlamentare din partea PNL a declarat la un moment dat că el nu va intra în dezbatere cu femei şi să nu mai fie chemat în emisiuni alături de ele.

Pe de altă parte, tot Gigi Becali a spus, cu altă ocazie: „Iubesc femeile, le respect, le protejez. Nu mă cert cu femeile. Nu pot„.

Cel mai recent conflict a fost cel cu Andreea Pora, care a părăsit studioul, în direct, în timpul emisiunii, după ce a fost comparată cu o ciocănitoare. „Nu intru eu acum în discuţie cu Andreea Pora. Becali, cu ciocănitoarea Pora. Ea este ciocănitoarea Woody„, a spus Becali.

„V-am spus dinainte că nu doresc să am nici o discuţie cu domnul Becali şi că o să plec din emisiune. Nu vreau mahala de Ferentari aici, nu vreau ridicat de poale în cap, nu mă interesează persoana domnului Becali”, a spus Andreea Pora. 

Într-o altă emisiune, Becali a apelat-o pe Monica Tatoiu cu „Monicuţa”. „Monicuţa sunt, eventual, pentru soţul şi mama mea şi prietenii mei. (…) Sunteţi mitocan în comportamentul faţă de femei. Le recomand femeilor din sectorul 6 să nu vă voteze”, a reacţionat Monica Tatoiu.