Adriana Săftoiu, în lacrimi la tv, în cazul Alexandrei. „Cineva ne manipulează. E mult mai grav”

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a izbucnit în lacrimi marţi seara, la România TV, vorbind de cazul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de monstrul de la Caracal. Săftoiu este convinsă că Gheorghe Dincă nu a acţionat singur, iar zilele acestea asistăm la un scenariu manipulativ.

30 iul. 2019, 17:16
Adriana Săftoiu, în lacrimi la tv, în cazul Alexandrei. „Cineva ne manipulează. E mult mai grav”

Adriana Săftoiu, care a ascultat înregistrările convorbirilor Alexandrei la 112, în Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor, iar în momentul în care a povestit acest lucru a izbucnit în lacrimi.

„Sunt Alexandra, nu sunt moartă!”. Mesaj cutremurător apărut pe Facebook după cazul din Caracal

Cineva, mai presus de noi și mai deștept, ne manipulează. 80% din ce circulă despre caz este fals. Cineva le aruncă în piață. Mă simt neputincioasă. Ar trebuie să le auziți vocile, lucrul ăsta o să vă sperie. Cum mama dracului oamenii aceia au fost la poartă și nu au făcut nimic.

Citeşte şi Fostul adjunct al IPJ Olt, mărturii şocante din disputa cu procurorii: „M-am oferit să sun personal la 112, dar nu m-au lăsat”

Ne cred tâmpiți pe toți? Ne păcălesc pe toți, eu așa cred. Ne lăsăm duși pe această direcție, eu cred că lucrurile sunt mult mai grave. Nimeni nu are curaj să o destructureze, e mult mai grav. Eu nu cred că e vorba de un singur om care a luat la ocazie şi s-a decis să facă o crimă. Exclus lucrul asta„, a spus Adriana Săftoiu, la România TV.