Adriana Săftoiu: PNL are oportunitatea ca după alegeri să facă un stat în sprijinul oamenilor, nu unul sancţionatoriu

Adriana Săftoiu, prim-vicepreședintele PNL, a afirmat, sâmbătă, că PNL are oportunitatea ca din decembrie 2016 să implementeze un program care să stabilească "un stat prietenos", în ajutorul cetățenilor, și nu unul "sancționatoriu".

08 oct. 2016, 11:48
Adriana Săftoiu: PNL are oportunitatea ca după alegeri să facă un stat în sprijinul oamenilor, nu unul sancţionatoriu

„PNL are o oportunitatea unică să facă un program pentru România, care să pună înainte de toate cetățeanul și abia după aceea statul. Cred că e cazul să stabilim că din acest moment, din decembrie 2016, statul nu este într-o ierarhie deasupra cetățeanului, ci statul e pe orizontală și ceea ce trebuie noi să facem este să facem un stat prietenos care, în primul rând, să-i ajute pe oameni, să devină prietenul și nu sancționatorul”, a declarat Adriana Săftoiu, în discursul susținut în cadrul Consiliului Național de Coordonare al PNL care se desfășoară la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Adriana Săftoiu și-a făcut apariția pe scena reuniunii pe refrenul melodiei rap „O Românie Dreaptă”, care urmează să fie și imnul de campanie al PNL pentru alegerile legislative.

De asemenea, coordonatorul campaniei electorale a PNL la legislative, Gheorghe Falcă, a menționat în deschiderea CNC unul dintre sloganurile electorale ale liberalilor: „Schimbarea începe cu noi înșine”.

Liberalii s-au reunit, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă a Consiliului Naţional (CN), pentru a valida decizia luată în urma demisiei lui Vasile Blaga, ca Alina Gorghiu să preia preşedinţia unică a partidului, până după alegeri, Daniel Buda, cel care a fost împuternicit să semneze alături de aceasta listele la parlamentare, urmând să devină prim-vicepreşedinte.