Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune a publicat prima poză cu chipul bebelușului nenăscut

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este în al noulea cer! În vârstă de 19 ani, tânăra este însărcinată și recent a făcut publică prima imagine cu chipul bebelușului său.

03 mart. 2023, 23:38
Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune a publicat prima poză cu chipul bebelușului nenăscut

De când a aflat că va deveni mămică, Adriana Simionescu este extrem de fericită. Fiica cea mică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, care urmează să îi devină soț.

Citiți și: Adriana Simionescu, primele detalii despre sarcină. Cum a reacţionat viitorul tătic la aflarea veştii

Familia lui Adrian Minune a făcut o petrecere, miercuri seara, la un restaurant de lux din Capitală, acolo  unde fiecare membru a trebuit să ghicească ce sex va avea copilul.

Tânăra parcă a presimțit că poartă în pântece o fetiță, deoarece a ales să îmbrace o rochie mulată, de culoare roz. În momentul în care s-a aflat că va fi fetiță, celebrul manelist a fost foarte bucuros.

Adriana Simionescu a publicat pe Instagram prima fotografie cu chipul fetiței sale

Tânăra este foarte activă pe Instagram, iar în urmă cu câteva ore a postat o imagine cu o ecografie în care se poate vedea chipul fetiței sale.

„Astăzi suntem fericiți. Așa suntem de fiecare dată când domnul doctor ne spune că minunea noastră este bine”, a scris Adriana Simionescu în dreptul fotografiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrianna (@adrianasimionescu)

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrianna (@adrianasimionescu)

De asemenea, fiica lui Adrian Minune le-a dezvăluit fanilor săi și cum se va numi fetița ei. Astfel, Adriana și viitorul ei soț au decis să o cheme Noa Zenayda.

Tânăra a dezvăluit anul trecut şi cum a fost momentu în care i-a dat vestea viitorului tătic: „Era cu mine iubitul meu când a aflat, ne-am bucurat toți. A trebuit să le dăm vestea alor mei, și ei s-au bucurat. Undeva în vară ar trebui să nasc. Deocamdată nu știu cum voi naște”, spunea Adriana Simionescu, în luna noiembrie.

Citiți și: Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului. Cum a reacționat Adi Minune la aflarea veștii