Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului. Cum a reacționat Adi Minune la aflarea veștii

Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului. Fiica cea mică a manelistului este însărcinată și urmează să nască primul copil în vară. Familia este în culmea bucuriei, mai ales că s-a aflat și ce sex va avea copilul.

23 feb. 2023, 18:11
Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului. Cum a reacționat Adi Minune la aflarea veștii
Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului

Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului. Surpriza a fost deconspirată, miercuri seară, la un restaurant de lux, unde atât viitoarea mămică, cât și invitații au așteptat cu emoție rezultatul.

Citește și: Cum se simte Cati Simionescu după operaţia la cap. Adi Minune: „Trebuie să urmeze tratamentul timp de cinci ani”

Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a aflat în urmă cu câteva luni că va deveni mamă, însă abia miercuri a fost dezvăluit sexul bebelușului. Tânăra și-a invitat familia la un local de lux, unde a avut loc o petrecere fabuloasă de gender reaveal. La eveniment au participat prietenii și familia.

Pe un ecran amplasat în restaurant a început numărătoarea inversă și toată lumea a așteptat cu nerăbdare vestea. Adriana Simionescu a aflat cu emoție sexul bebelușului, la fel și tatăl ei, Adrian Minune. Ei bine, artistul va fi din nou bunic de fetiță și este în culmea fericirii, după cum s-a văzut și pe filmările din online. Artistul a sărit literalmente în sus de bucurie după ce a aflat că fiica lui va avea o fetiță.

Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului

Adriana Simionescu, primele detalii despre sarcină

Adriana Simionescu, primele detalii despre sarcină. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, chiar și pe fiica manelistului, care la început nu și-a dat seamă că este gravidă. „Sunt cu foarte multă treabă, încerc să văd ce mai acum repede prin sezonul ăsta cu evenimente, nu prea am timp mai de nimic. Am ajuns la săptămâna a opta. E totul bine, suntem sănătoși, suntem fericiți. Nu am avut deloc stări de rău, nu am absolut nimic. Burtica crește, deocamdată nu se vede cine știe ce”, a spus Adriana Simionescu pentru SpyNews.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a dezvăluit şi cum i-a dat vestea viitorului tătic: „Era cu mine iubitul meu când a aflat, ne-am bucurat toți. A trebuit să le dăm vestea alor mei, și ei s-au bucurat”.