Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă: ”Am crezut că sunt singură aici”

Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă. Actrița și-a făcut curaj să sară în apă, demonstrând încă o dată că vârsta este doar un număr și că tot ce își propune duce până la capăt.

21 aug. 2022, 12:01
Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă: ”Am crezut că sunt singură aici”
Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă

Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă. Vedeta și-a pus o centură care să o scoată întotdeauna la suprafață și apoi s-a apucat de treabă! Bineînțeles, alături de Bobo, antrenorul care i-a fost alături la fiecare pas.

Citește și: Adriana Trandafir, în moarte clinică de ziua ei: „M-au declarat moartă, m-am desprins de trup!”

Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă

Bineînțeles, alături de Adriana Trandafir a fost și fiica ei, Maria Speranța, care a încurajat-o mereu și a ajutat-o să sară prima dată de la trei metri. Spre surprinderea tuturor, actrița a efectuat o săritură de la cinci metri.

Multe încurajări a primit de la bunul ei prieten și totodată coleg de breaslă Romică Țociu, care s-a declarat uimit atunci când a văzut ce curaj are actrița.

La acest concurs mi-am depășit cele trei recorduri personale. Pe care le-am stabilit în cele patru zile de când sunt aici. Unu, că am renunțat la ochelari și am putut să sar în bazin, doi, că am avut curajul să sar de pe trambulină și datorită lui Bobo și datorită faptului că a avut încredere în mine și acum am zis că dacă tot este un moment unic în viața mea, de ce să nu încerc și de la cinci.

Am crezut până acum că sunt singură aici, dar se pare că nu. Mulțumesc foarte mult”, a spus Adriana Trandafir.