Durerea uriaşă trăită de actrița Adriana Trandafir. A trebuit să se despartă de fiul de 7 ani

Adriana Trandafir (65 de ani), una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, a dezvăluit drama teribilă pe care a trăit-o atunci când a trebuit să se despartă Ştefan, de fiul ei de numai 7 ani!

29 sept. 2021, 21:49
Durerea uriaşă trăită de actrița Adriana Trandafir. A trebuit să se despartă de fiul de 7 ani

Durerea uriaşă trăită de Adriana Trandafir. Actriţa a plâns în cadrul emisiunii „Asia Express” și s-a confesat în fața întregii lumi. Adriana Trandafir a pierdut custodia fiului său când acesta avea numai 7 ani, iar ulterior a născut-o pe Maria, dintr-o altă relație.

Durerea uriaşă trăită de Adriana Trandafir

„S-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă, nu aș fi vrut să vorbesc despre asta vreodată. Dacă ar ști copiii câte lacrimi am avut, și tu, și Ștefan, în ochii mei, pentru voi, și cu câtă durere vă iubesc”, a spus Adriana Trandafir, ca un mesaj pentru fiica ei Maria. „Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. Tu ai apărut așa, când credeam că viața mea nu mai are vreun rost. Nu am vorbit niciodată despre asta. Am născut-o pe Maria Speranța la 45 de ani. Mă gândesc tot timpul la Ștefan”, a completat Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir şi-a dorit să moară, când a fost infectată cu Covid-19: „M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

„Când erai mică tu nu m-ai întrebat nimic niciodată, cum e cu Ștefan. Știai că e un frate, că îl vizitam uneori cu tine, câteodată, când puteam. Odată îți citeam o poveste și tu ai zis să nu îți mai spun povestea și mi-ai spus: „Îmi pare atât de rău de Ștefan că el nu are o mămică să îi spună o poveste!”. Când mi l-a luat pe Ștefan, am crezut că viața s-a terminat pentru mine. Îmi este dor de Ștefan și de toată copilăria lui fără mamă și fără mine. Dar am iertat tot și am mers mai departe, de asta când te-am născut pe tine, parcă Dumnezeu mi-a făcut cel mai mare cadou, tu ești. N-am să vă vând niciodată, o să merg cu voi până la capăt”, a încheiat Adriana Trandafir.

Ștefan Borghea, fiul cunoscutei actrițe, este în prezent avocat, și are o relație bună cu sora sa, Maria.