Adriana Trandafir dezvăluie detalii din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”: „Din fața televizorului se vede într-un fel. Poate fi un blestem”

Adriana Trandafir a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, iar de două sezoane este profesoară de actorie în cadrul show-ului. Ce spune vedeta despre producția de la Antena 1.

04 iun. 2023, 12:02
Adriana Trandafir dezvăluie detalii din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”: „Din fața televizorului se vede într-un fel. Poate fi un blestem”
Adriana Trandafir, detalii din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”

Adriana Trandafir a vorbit despre substraturile emisunii „Te cunosc de undeva”, care pot fi o adevărată provocare pentru artiști. După ce a fost concurentă, acum se află în postura de profesor de actorie, lucrând ore în șir cu echipele pentru ca actul artistic să iasă perfect.

„Foarte interesant. Poate fi un blestem, un blestem în sensul muncii foarte greu, foarte mult, foarte intens și un blestem al iubirii, în sensul că îmi doresc să le ofer tot ceea ce știu.

Cei care nu au fost nu știu nimic despre ce îi așteaptă și la ce emisiune au venit, pentru că din fața televizorului se vede într-un fel.

Eu am avut șansa să fiu și concurentă 3 sau 4 sezoane, am avut șansa să am și un partener extraordinar pe Romică Țociu, am trecut prin toate fazele posibile și am fost și concurentă singură, am fost și cu partener, am putut de-a lungul anilor să adun o experiență demnă de a fi dată mai departe și povestită mai departe de la cald, nu de la rece.

Citește și: Ce surpriză a avut Adriana Trandafir, la împlinirea a 67 de ani, din partea fiicei sale, Maria Speranța

În teorie e foarte ușor să vorbim și să ne dăm cu părerea, dar important în viață nu e ce ți se întâmplă, ci ce înveți din ceea ce ți se întâmplă. Încerc și eu să-i învăț pe participanți câte ceva, la ce mă pricep.

Nenorocirea este că eu trebuie să le preiau toate energiile negative, trebuie să le preiau toate fricile, toate neîncrederile, tot ceea ce înseamnă negare: nu pot, nu știu să fac, nu mă pricep, de ce?

Dar de ce mi-a dat mie? Dar de ce să fac eu așa ceva? Ori e prea mult, ori e prea puțin, ori este prea repede, ori este prea devreme, nu știu. Sunt tot felul de probleme care apar și eu ca un burete trebuie să le absorb și trebuie să și dau.

Muncim 10-12 ore pe zi și atunci când un concurent vine și își face treaba la actorie și pe urmă pleacă sau nu pleacă dincolo și dincolo, înseamnă ceva”, a povestit Adriana Trandafir, pentru impact.ro.

Citește și: Adriana Trandafir, decizie neaşteptată: „Anul ăsta, mi-am propus o schimbare. Vreau să fac asta”

Cu toate astea, actrița reușește să facă față provocărilor și îi ajută pe concurenți să impresioneze pe scenă.

„Dar când stai să te apleci cu aceeași răbdare și cu același zâmbet și cu aceeași dragoste către fiecare concurent în parte, ca pe urmă să rezolv partea și pe urmă părțile să le adun și să facă un întreg, este foarte greu.

Dar mie îmi place, pentru că în ultima perioadă mi-am descoperit latura asta pedagogică. Faptul că am și studenți de atâția ani și că lucrez cu ei, înțeleg mai bine mecanismul ăsta de ce înseamnă creativitatea”, a adăugat actrița.