Adriana Trandafir, decizie neaşteptată: „Anul ăsta, mi-am propus o schimbare. Vreau să fac asta”

Copleşită de monotonie, Adriana Trandafir a simţit nevoia unei schimbări în viaţa ei. Drept urmare, actriţa a decis să facă primii paşi în această direcţie, aşa că a decis să urmeze un curs de croitorie.

28 mart. 2023, 17:06
Adriana Trandafir, decizie neaşteptată: „Anul ăsta, mi-am propus o schimbare. Vreau să fac asta”

Adriana Trandafir tânjeşte după o nouă activitate şi a decis că cel mai bine i s-ar potrivi croitoria. Ba, mai mult, actriţa intenţionează să-şi achiziţioneze o maşină de cusut.

Anul ăsta mi-am propus să învăț să croiesc și vreau să-mi iau o mașină de cusut. Să merg la un curs de croitorie, vreau să fac asta”, a spus Adriana Trandafir la Antena Stars, potrivit spynews.ro

Adriana Trandafir spune că, atunci când va veni momentul, se va retrage din lumina reflectoarelor. Consideră că toate lucrurile frumoase vin din interiorul nostru și nu e nevoie de niciun artificiu pentru a te face plăcut în fața cuiva.

Citeste si Adriana Trandafir, mărturisiri şocante: „Mă gândeam să mă sinucid!”. Cine a salvat-o în ultimul moment

Cred că lucrurile frumoase vin din interiorul nostru, nu trebuie să ne machiem să fim frumoși, nu trebuie să avem genți de firmă să fim frumoși, trebuie să avem suflet frumos. Dorința asta de a fi și de a duce mai departe, cât pot, ceea ce am primit, vorbesc de profesional acum.

După ce am pensie, am avut parte de proiecte extraordinare și Asia Express și Te cunosc de undeva, spui „da” și mergi, când o să-mi dau seama că nu mai fac față, câ nu mai e cazul să apar, că nu mai e cazul să fiu în lumina reflectoarelor, știu să stau și în întuneric, în umbra mea, știu să ies și din umbra lor. Mă bucur că mi-am crescut copiii să nu fie în umbra mea, ei au umbra lor. Dacă vor să spună cine e mama lor, e foarte bine, ei au drumul lor, au viața lor. Își încep carierele și au bine definite aleile pe care vor merge”, a adăugat actrița.

Citeste si Durerea uriaşă trăită de actrița Adriana Trandafir. A trebuit să se despartă de fiul de 7 ani

Adriana Trandafir, dezvăluiri cutremurătoare despre rolul de mamă: ”Nu am fost o mamă bună. Nu am fost foarte prezentă”

Actrița a mărturisit cu durere în suflet că a lipsit din viața copiilor săi cu care și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp. Cu toate acestea, vedeta spune încearcă din răsputeri să fie o mamă înțelegătoare.

Am fost o mamă lipsă. Mi-aș fi dorit să fiu mult mai des împreună cu copiii mei. (…) Încerc și lupt din răsputeri să fiu o mamă înțelegătoare, să nu îmi doresc, să nu-i oblig pe copii să trăiască viața pe care nu am trăit-o eu și să facă lucrurile pe care nu le-am făcut eu. (…) Eu am fost un copil crescut foarte strict, dar când a fost vorba să-mi iau zborul și să plec la facultate, am fugit, că dacă nu fugeam, rămâneam în sat bibliotecară, cred”, a spus Adriana Trandafir într-un interviu pentru Antena Stars.