Adriana Trandafir, gestul care a emoționat o țară întreagă. Cum a fost surprinsă actrița la mormântul Stelei Popescu: Gerul s-a îmbrăţişat cu linistea şi pacea eternă!

Au trecut patru ani de când marea actriță Stela Popescu a părăsit această lume. Pe 21 decembrie, artista ar fi împlinit 86 de ani.

23 dec. 2021, 23:16
Adriana Trandafir, gestul care a emoționat o țară întreagă. Cum a fost surprinsă actrița la mormântul Stelei Popescu: Gerul s-a îmbrăţişat cu linistea şi pacea eternă!

Adriana Trandafir, gestul care a emoționat o țară întreagă la mormântul Stelei Popescu. Ca să marcheze acest eveniment, Adriana Trandafir a postat în mediul online o serie de fotografii de la mormântul fostei sale colege.

Adriana Trandafir, gestul care a emoționat o țară întreagă la mormântul Stelei Popescu: Gerul s-a îmbrăţişat cu linistea şi pacea eternă!

” La Cernica, dis-de-dimineaţă, gerul s-a îmbrăţişat cu linistea şi pacea eternă!  STELA POPESCU zâmbeşte şi în jurul ei este cald şi bine.  Ca de fiecare dată, de ziua ei, îi fac o vizită, să mai stăm de vorbă şi să mai tăifăsuim, aşa ca pe vremuri!  Îi spun că nu am uitat-o, că este în sufletul fiecarui spectator, pentru care a ars ca o lumânare de la amîndouă capetele deodată, o viaţă de om, că ne este dor şi durerea ne apasă greu, că nu mai este nimic din ce a fost şi nici nu ştim ce o să mai fie!

A zâmbit din nou şi mi-a spus: nu vă pierdeţi speranta, luptaţi pentru fiecare colţ de pământ românesc, pentru demnitate şi iubirea de oameni!  Fiţi mai buni, iubiţi mai mult si să nu uitaţi să zâmbiţi!  VIAŢA NU ARE ROATĂ DE REZERVĂ!”, a transmis Adriana Trandafir.

Adraiana Trandafir a vorbit în urmă cu câteva luni despre suferința pe care a trăit-o atunci când primul soț i l-a luat băiatul, pe Ștefan.

Actrița susține că și-a părăsit corpul și i-a văzut pe medici cum făceau toate eforturile pentru a o salva. A realizat ce s-a întâmplat după ceva timp, când s-a trezit. Actrița îi este pe vecie recunoscătoare unei doctorițe, care s-a chinuit din răsputări să o readucă la viață.

“Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus ‘e moartă’, m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus ‘astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta’ și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață”, a spus Adriana Trandafir.

Citește și: Adriana Trandafir, în moarte clinică de ziua ei: „M-au declarat moartă, m-am desprins de trup!”