Asia Express 2021. Adriana Trandafir a trăit clipe de groază. Fiica ei a avut nevoie de medic: „Este foarte greu”

Asia Express 2021. Adriana Trandafir a trăit clipe de groază în aventura din Asia. S-a speriat foarte tare când fiica ei a fost luată de medic şi nu mai ştia nimic de ea. Unul dintre cele mai grele momente este autostopul. A încercat să facă asta timp de 2 ore și nu a oprit nicio mașină.

21 iun. 2021, 10:15
Asia Express 2021. Adriana Trandafir a trăit clipe de groază. Fiica ei a avut nevoie de medic: „Este foarte greu”
Adriana Trandafir a trăit clipe de groază în Asia

Asia Express 2021. Adriana Trandafir a fost extrem de neliniştită după ce fiica ei s-a confruntat cu probleme de sănătate în primele zile. Actriţa se simțea neputincioasă, știind că tânăra are nevoie de ajutor, iar ea nu putea să o ajute.

Citeşte şi: Connect-R, pe punctul de a claca la Asia Express: “Am vrut să plec acasă. E un coșmar”

Am avut parte de o zi foarte grea, când am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea, că a spus că a luat-o medicul, că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură. Trebuie să recunosc. Mi-a fost frică.

A fost foarte greu, dar nu mă plâng, pentru că, uite, lucrurile s-au așezat. Maria Speranța a venit la un moment dat în timpul cursei, ceea ce a fost cea mai frumoasă întâlnire.

Este așa o stare ciudată să împletești disperarea cu fericirea. Nu știi niciodată ce va fi. Este o poveste care arată într-un fel de la televizor și în alt fel dacă o trăiești”, a declarat Adriana Trandafir pentru A1.ro.

Asia Express 2021. Adriana Trandafir participă împreună cu fiica ei

Adriana Trandafir face echipă împreună cu fiica ei, Maria Speranţa, la Asia Express, sezonul 4.  „Este foarte greu să nu ai timp să te uiți în stânga și-n dreapta. De foarte multe ori am pus concursul pe primul loc față de mâncare, față de pauze. Adrenalina îți spune să nu renunți.

În zilele în care este lockdown și stai o oră și nu vine nimeni, dacă este o mașină nu se oprește”, spune Maria Speranța.

Chiar dacă la început celor două concurente le-a fost rușine să ceară mâncare, Adriana spune că nevoia le-a învățat.

Cei care deschid porțile sunt cei fără bani. Oamenii simplii sunt ca și copiii. Înțeleg imediat, nu se complică, nu întreabă. Am făcut sarmale, am băut ceai făcând sarmale”, a constatat Adriana Trandafir despre oamenii blânzi din Asia.

Sunt cei care au cel mai mult de dat‘, a mai completat Maria, potrivit sursei menţionate mai sus.