Afacere bizară cu şosete folosite! O fostă sportivă de succes câştigă sume colosale din vânzarea şosetelor purtate de-a lungul timpului: „Cu cât sunt mai uzate, cu atât preţul e mai mare”

Felice Herrig (37 de ani), fost star UFC, a renunțat la cariera în cea mai prestigioasă promoție MMA și a început o ”afacere” bizară, mai puţin obişnuită, dar extrem de profitabilă.

19 iul. 2022, 19:01

După ce a suferit a patra înfrângere consecutivă, Felice Herrig, una dintre cele mai frumoase luptătoare din UFC, decis să renunţe la lupte şi să se reprofileze. I-a venit ideea de a comercializa şosetele folosite de ea în timpul competiţiilor.

Afacere cu şosete folosite! O fostă sportivă câştigă sume colosale din vânzarea şosetelor purtate

După ce timp de aproximativ 10 ani a luptat în alte promoții, în 2015, Felice Herrig a debutat în UFC cu o dispută în compania lui Paige VanZant. La șapte ani de la acel moment, americanca a revenit la prima sa dragoste, boxul cu mâinile goale, dar banii îi vin şi din businessul cu şosete. O pereche este vândută pe internet cu nu mai puţin de 150 de dolari.

După prima mea operație la genunchi, nu pot să spun că eram falită, dar nu mai primeam bani. Oamenii au fost obsedați de picioarele mele dintotdeauna. De curând, mi-am cumpărat o casă și aveam nevoie de bani. Dacă-ți plac picioarele mele, sunt fata ta! Îmi vând și șosetele. Le vor folosite sau murdare. Cu cât le port mai mult, cu atât prețul crește. O pereche de șosete costă în medie 150 de dolari”, a declarat Felice Herrig, citată de The Sun.

Citeste si O sportivă de top susține că i-au crescut sânii de la vaccin. „La naiba, Pfizer!”

Felice Herrig este un kickboxer american, luptător Muay Thai și artist marțial mixt. Este considerată una dintre cele mai atractive luptătoare UFC din toate timpurile. Interesul ei pentru box s-a manifestat încă din copilărie. A ănceput să se antreneze la o vârstă fragedă.

Citeste si Novak Djokovic, interzis la următorul turneu de top. „Să-și suflece mânecile și să facă vaccinul!”