Afacere nemţească în România. 500.000 de euro într-o fabrică de jucării din lemn

Afacere de succes în România. Doi nemţi au investit 500.000 de euro într-o fabrică de jucării din lemn, în Mehedinţi. Aproximativ 4.000 de jucării, sută la sută ecologice, ies lunar pe poarta fabricii. Acestea ajung apoi în magazine din toată lumea. Afacerea merge ca pe roate, iar nemţii se gândesc să extindă afacerea.

RomaniaTV.net
28 oct. 2013, 11:47

Nemţii au investit jumătate de milion de euro la Eşelniţa. Ei au adus banii, românul îndemânarea, iar de doi ani, în fabrică, bucăţile de lemn se transformă în jucării de care se bucură copii din toată lumea.

„Vorbim de o cifră de afaceri în valoare de un milion trei sute de lei noi, iar producţia se aproximează undeva la 44 de mii de bucăţi de jucării pe an”, a declarat Raluca Munteanu, economist.

Potrivit România TV, la fabrica de jucării lucrează 51 de angajaţi. Investitorii germani sunt mulţumiţi de afacere.

„Sunt multumiţi de investiţia făcută pentru că tot ce noi exportăm, este de o calitate foarte foarte bună. Sunt multumiţi şi doresc să ne sprijine în dezvoltare”, a spus Dorin Stoichină, administrator fabrică.

Minunăţiile din lemn sunt preluate de un mare vânzător de jucării german care le distribuie apoi în magazine de profil din toată lumea.