Afacerea Adelinei Pestrițu, îngenuncheată de criza provocată de pandemie și război!

Adelina Pestrițu se pare că a avut de suferit în urma crizei provocate de pandemie, dar și de războiul dintre Rusia și Ucraina. Vedeta a fost nevoită să renunțe la magazinul pe care îl deținea în zona Dorobanți din Capitală.

28 feb. 2022, 19:42
Afacerea Adelinei Pestrițu, îngenuncheată de criza provocată de pandemie și război!

La scurt timp după ce anunța că și-a deschis un nou magazin în București, Adelina Pestrițu se pare că a fost lovită din plin de criza provocată de pandemie și război și a fost nevoită să renunțe la una dintre afaceri.

Afacerea Adelinei Pestrițu, îngenuncheată de criza provocată de pandemie și război!

CITEȘTE ȘI: Dieta Adelinei Pestriţu. Somodieta a ajutat-o să slăbească 13 kilograme

Planurile de business ale Adelinei se pare că au fost date peste cap de criza economică. Vedeta a renunțat, de curând, la afacerea cu ceasuri și bijuterii din zona Dorobanți a Capitalei. Potrivit Click!, zilele trecute un muncitor a fost surprins în timp ce se pregătea să dea jos sigla magazinului de pe clădirea în care acesta funcționa.

Cel mai probabil, afacerea va continua în mediul online, fiind mai ușor de gestionat. Vedeta obișnuia să vândă și haine pe site-ul ei oficial, în online, până când s-a decis să mute întregul business într-un magazin fizic, amplasat într-un mall din București.

Adelina Pestrițu le sare în ajutor refugiaților

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestriţu i-a furat iubitul Ralucăi Tănase de la Bambi: „Nu i-am prins chiar în pat”

Adelina Pestrițu a lansat un mesaj pe rețelele sociale în care precizează că se oferă să ”adopte” o mamă împreună cu copiii ei și să aibă grijă de aceștia la București.

Ba chiar mai mult, în situația în care oamenii nu și-ar dori să vină în Capitală, aceasta se oferă să le trimită alimente și obiecte de strictă necesitate.

Vă rog să mă ajutați să găsesc o mamă alături de copiii ei, de care să am grijă în următoarele luni. Dacă cineva vrea să vină în București și să stea aici o perioadă, vă rog să-mi dați mesaj. Îi voi ajuta să ajungă în București și odată ajunși aici, mă voi ocupa integral de ei până când se vor putea întoarce acasă.

Dacă statutul acestor oameni nevinovați nu permite ca ei să ajungă în București și să îi am în grijă, vă rog să mă direcționați către organizațiile umanitare prin intermediul cărora pot trimite mâncare și alimente de strictă necesitate„, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.