Adelina Pestriţu i-a furat iubitul Ralucăi Tănase de la Bambi: „Nu i-am prins chiar în pat”

Adelina Pestriţu i-a furat iubitul Ralucăi Tănase de la Bambi. Cel puţin asta susţine cântăreaţa. Cele două erau prietene la acest moment şi ieşeau împreună, aşa l-a cunoscut Adelina pe bărbatul care era într-o relaţie cu Raluca.

21 feb. 2022, 18:20
Adelina Pestriţu i-a furat iubitul Ralucăi Tănase de la Bambi: „Nu i-am prins chiar în pat”
Adelina Pestriţu i-a furat iubitul Ralucăi Tănase de la Bambi

Adelina Pestriţu i-a furat iubitul Ralucăi Tănase de la Bambi. Artista a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, acolo unde şi-a amintit de această situaţie. Povestea unei concurente i-a adus aminte vedetei ca și ea a trecut printr-un astfel de episod.

Adelina Pestriţu i-a furat iubitul Ralucăi Tănase de la Bambi

Am trecut prin acest episod. Nu i-am prins chiar în pat. Prietena mea s-a combinat cu actual, atunci, al meu. Nu i-am prins în fapt, dar i-am prins că sunt împreună. Ieșeam împreună. Nu mai contează, că a trecut.

Raluca a evitat să spună despre cine este vorba, dar Andreea Tonciu nu s-a putut abține. Vedeta a fost provocată de Cătălin Botezatu și așa a făcut marea dezvăluire. „A, știu despre cine e vorba. De Adelina Pestrițu”, a spus Tonciu.

Citeşte şi: Câștigătoare Bravo ai Stil sezonul 7. Ce va face Ruxi cu premiul cel mare. Vedeta a dezvăluit totul

Denisa de la Bambi s-a măritat pe Riviera Franceză

Denisa Tănase de la Bambi și-a organizat propria nuntă, în mare secret, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză, Chateau de la Chevre d’Or, un hotel-castel de cinci stele, situat în inima satului Eze, de pe Riviera Franceză.

Denisa a purtat o rochie albă de mireasă, de vis, creație a designerului Ana Radu. Sora ei, Raluca Tănase, a fost dominișoară de onoare, iar ținuta ei compusă din pantaloni albi și un top de culoare roz a fost semnată tot Ana Radu. La nuntă au fost prezenți și părinții celor doi miri. (Vezi AICI imagini)

Denisa Tănase de la Bambi și Mircea Brânzei au o relație încă din anul 2017. Mircea Brânzei este proprietar al mai multor afaceri, printre care și una cu parfumuri de care se ocupă Denisa, care a devenit femeie de afaceri. În plină pandemie de coronavirus, Denisa Tănase și partenerul ei și-au cumpărat două apartamente într-o zonă de lux din Dubai.