Afacerea interzisă pe care a avut-o Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV. „Era ilegal în România” VIDEO

Dan Capatos, 49 de ani, a dezvăluit un amănunt mai puțin știut din viața lui. Mai exact, prezentatorul de la "Xtra Night Show" a vorbit despre afacerea ilegală pe care o avea înainte să devină vedetă TV.

04 aug. 2022, 17:39
Afacerea interzisă pe care a avut-o Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV. „Era ilegal în România” VIDEO
Afacerea interzisă pe care a avut-o Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV

Afacerea interzisă pe care a avut-o Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV. Acesta a declarat că a avut o agenție de detectivi particulari, care, la acea vreme, era ilegală în România şi a recunoscut că lucra numai cu clienți străini.

Probleme de sănătate pentru fiul lui Dan Capatos. Are o boală moștenită genetic, iar acum a ajuns la spital FOTO

„Ceea ce nu ați găsit voi probabil în nicio documentare este că eu am avut agenție de detectivi particulari atunci când erau ilegale. Am avut doi ani, cu un prieten foarte bun. Lucram numai pe cazuri externe și am prins câteva cazuri grave rău. Nu aveai voie, nu era legal în România. Erau străini care erau combinați cu românce, iar ele îi înșelau. Noi nu puteam avea firmă de detectivi particulari și atunci încasam prin Western Union”, a spus Dan Capatos  în cadrul podcastul-ui „La Mijloc”, cu Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu.

Dan Capatos nu vrea să se înroleze dacă România va fi atacată! Preferă să fugă: „Ce a făcut țara asta pentru tine?”

Dan Capatos a închis afacerea în momentul în care activitatea pe care o presta a intrat în legalitate. „Am închis-o în momentul în care a devenit legală. Pentru că toți polițiștii și toți ăștia… este exact cum se spunea la un moment dat, că dacă s-ar da legea prostituției în România, ar apărea a doua zi felinarele roșii pe stradă. Era totul pregătit. Ei știau că urmează să se dea legea. Sunt oameni care au lucrat în servicii, în poliție, aveau toată tehnica pregătită”, a mai spus Dan Capatos.


loading...