Probleme de sănătate pentru fiul lui Dan Capatos. Are o boală moștenită genetic, iar acum a ajuns la spital (FOTO)

Fiul lui Dan Capatos are probleme de sănătate. Andrei, mare pasionat de tenis, s-a accidentat în timpul unui meci. Astfel, prezentatorul TV și puștiul în vârstă de 11 ani s-au deplasat la medic de urgență, pentru realizarea unei radiografii. 

18 mai 2022, 08:52

Accidentarea lui Andrei s-a produs la Brașov. Dan Capatos are speranța că accidentarea nu este gravă și totodată, a criticat starea deplorabilă a terenurilor de sport din țara noastră.

„Fi-miu s-a accidentat la tenis, a venit acasă cu glezna întoarsă. Mergem să-i facem radiografie la picior să vedem cât este de grav. Un băiețel cu care a jucat a ajuns la spital, săracul. Am fost și eu la Brașov, am stat acolo pe la garduri să-l văd și m-am ales cu o insolație la chelie.

Ada Condeescu: „Am fost hărţuită de femeile din industrie, de bărbaţi încă nu. Nu mai merg nici la Gopo, nicăieri, că nu ştii peste cine dai”
Nimeni nu se preocupă la noi de tenisul pentru copii. Terenul era praf, zgura la fel, toți copiii alunecă, își rup picioarele. Așa s-a accidentat și fi-miu. Stau și mă gândesc că a ajuns o performanță să ajungi să trăiești azi în România și să nu cazi în vreo groapă din asfalt, sau să supraviețuiești spitalelor de la noi, aflate în stare deplorabilă”, a declarat Dan Capatos, la „Xtra Night Show”.

Andrei, fiul lui Dan Capatos

 

Probleme de sănătate genetice pentru fiul lui Dan Capatos

 

Problema la gleznă este temporară pentru Andrei. Mai mult, tânărul sportiv s-a născut cu o boală ereditară și nu face tratament. În schimb, mișcarea îl ajută foarte mult, pentru a preîntâmpina eventuale probleme cardiovasculare.

„Andrei a moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută.

Carmen Harra, noi previziuni despre divorţul anului: „Andra şi Cătălin Măruţă nu sunt suflete-pereche, ea va genera despărţirea”
De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt OK. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a declarat prezentatorul TV.