Afacerea logodnicei lui Culiță Sterp merge ca pe roate. Ce prețuri a pus pentru o pereche de pantaloni și un hanorac

Daniela Iliescu și-a deschis de curând o afacere cu haine pentru copii care merge foarte bine. Logodnica lui Culiță Sterp nu mai face față comenzilor.

25 nov. 2022, 16:22
Afacerea logodnicei lui Culiță Sterp merge ca pe roate. Ce prețuri a pus pentru o pereche de pantaloni și un hanorac

Daniela Iliescu și-a deschis de curând o afacere cu haine pentru copii care merge foarte bine. Dacă până mai ieri era supărată și îngrijorată din cauza accidentului, iată că acum are toate motivele din lume să zâmbească și asta pentru că afacerea  merge ca pe roate.

Cât costă un hanorac și o pereche de pantaloni

Afacerea cu haine online pare că o împlinește foarte mult pe Daniela Iliescu. Nic bine nu a lansat-o că deja nu mai face față comenzilor. Dacă vreți să știti ce prețuri au hăinuțele pentru copii, vă prezentăm câteva exemple. Ei bine, prețurile sunt destul de piperate. Un hanorac ajunge la  150 de lei și o pereche de pantaloni la 170 de lei. Întreg setul ajune la 300 de lei. După cum putem  observa, prețurile nu sunt chiar accesibile tuturor, însă Daniela Iliescu suștine că acestea au o calitate foarte bună.

,,Mă trec toate stările. Astăzi vreau să vă povestesc ceva la care și voi ați luat parte și ați contribuit la toate ideile mele fără să știți, bineînțeles. Este tot legat de viața de mamă, pentru că a venit pentru mine cu super multe lucruri frumoase, dar și cu provocări pentru că totul a fost nou.  Încerc zi de zi să îi ofer lui Milan o creștere cât mai frumoasă, o educație cât mai bună. Vreau să vă spun că, deși nu este vorba despre un copil, am un bebeluș așa de mic la care lucrez de mai bine de un an jumătate  ”, a transmis iubita lui Culițăa pe contul său de Instagram in urma cu mai bine de o lună.

Citește și: Ramona Păun are o pasiune secretă. Ce vrea să facă prezentatoarea Pro TV după ce se retrage din televiziune: „Prietenii meu îmi spun că sunt pricepută”

Culiță Sterp este sub control judiciar pentru 60 de zile

Culiță Sterp a provocat un accident rutier grav săptămâna trecută. Acesta a fost prins drogat și beat la volan. După ce a fost reținut pentru 24 de ore, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 zile. În toată această perioadă, Danela Iliescu i-a fost alături și l-a susținut necondiționat. Mai mult, aceasta a și declarat pe rețelele de socializare că logodnicul ei a greșit și că este conștient de ceea ce a făcut, dar i-a asigurat pe urmăritori și ca manelistul a învățat din această greșeală.

Citește și: Băutura care te scapă de kilogramele în plus. Este virală pe rețelele de socializare