Băutura care te scapă de kilogramele în plus. Este virală pe rețelele de socializare

Băutura care te ajută să scapi de kilogramele în plus a făcut înconjurul internetului, iar cei care au încercat-o spun că are efecte uimitoare.

25 nov. 2022, 14:23
Băutura care te scapă de kilogramele în plus. Este virală pe rețelele de socializare

Băutura are la bază apă caldă, semințe de chia și lămâie. Pentru prepararea acesteia ai nevoie de 300 de ml de apă, 3 lingurițe de chia și zeama de la o lămâie.

Semințele de chiar se adaugă peste apa călduță și se amestecă până când devin gelatinoase. Peste ele se toarnă zema de lămâie și băutura este gata de cosumat.

Beneficiile pe care le are băutura

  • reglează digestia

Semințele de chia ajută la curățarea  și detoxifierea colonului. Băutura consumată timp de șapte zile va face minuni pentru organismul tău.

  • ajută la pierderea în greutate

Acest amestec este ideal pentru cei ce vor să scape de câteva kilograme în plus. Topește grăsimea și taie senzația de foame.

Citește și: Mircea Badea spune că nu bea apă de mai bine de 30 de ani. Băutura nesănătoasă cu care a înlocuit-o. „Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”

  • sunt foarte nutritive

Semințele de chia au un conținut bogat de nutrienți, vitamine, minerale. O lingură de chia asigură vitaminele și mineralele necesare pentru o zi.

  • îți face pielea să fie luminoasă

Băutura te ajută să ai pielea perfect. Dincolo de tonusul corpului, cel al pielii va fi de asemenea la înălțime.

  • întărește imunitatea

Vitamina C din lămâie, consumată zilnic este un ajutor pentru organism în lupta cu virușii.

Chiar dacă are numeroase beneficii, este recomandat să nu fie consumată constant, fiind necesară o pauză de câteva zile sau chiar săptămâni. Ea trebuie întreruptă pentru ca organismul să poată tolera din nou remediul natural.

Citește și: Ceaiul de mușețel: băutura care îmbunătățește somnul, scade glicemia și ajută la pierderea kilogramelor în plus