Afacerile lui Copos se PRĂBUŞESC. Patiseriile sale se ÎNCHID una după alta VIDEO

Cofetăriile lui George Copos se închid pe bandă rulantă, în timp ce omul de afaceri zace în puşcărie. Moştenitoarea imperiului financiar, Alexandra Copos, a decis să taie în carne vie: toate magazinele care merg "pe pierdere" trag obloanele. România TV a realizat un material cu camera ascunsă, care susţine această afirmaţie.

12 mart. 2014, 12:09
Afacerile lui Copos se PRĂBUŞESC. Patiseriile sale se ÎNCHID una după alta VIDEO

O parte din cofetăriile Ana Pan, afacere veche a lui George Copos, care se aflau în centrul Capitalei s-au închis deja. Peste două săptămâni se va pune lacătul şi pe uşa patiseriei din bulevardul Decebal. Angajaţii dau vina pe chiriile prea mari.

Citeşte şi Scandal după gratii: Mihai Stoica se ceartă cu George Copos

Patronii au decis să închidă mai multe magazine. Acelea în care chiriile erau mari„, a declarat unul dintre angajaţi, pentru România TV

Cu puţin timp înainte de a fi condamnat definitiv, George Copos anticipa dezastrul. „Astăzi de-abia strâng cu dinţii să ţinem 2.100 de angajaţi, în loc să fim lăsaţi să creăm locuri de muncă, să plătim taxe cât mai mari către stat, suntem hăituiţi ca nicăieri în Europa„, spunea Copos în octombrie 2013.

Citeşte şi Alexandra Copos: „Tatăl meu este nevinovat. Nu merităm ce ni se întâmplă. Vom merge până la CEDO” VIDEO

George Copos deţine două hoteluri de lux în Bucureşti, altele trei în Poiana Braşov şi două în Eforie Nord. Prima lui afacere a fost, însă, în panificaţie. Lanţul Ana Pan numără 26 de magazine: 18 proprii şi 8 francize. Afacerile au fost preluate de fiica sa, Alexandra, care s-a întors din SUA după ce tatăl ei a fost închis.

Citeşte şi La firma lui Copos din Argeş deja se fac disponibilizări, după încarcerarea sa