Afacerist suspectat de două jafuri, extrădat de pe patul de spital VIDEO

Afaceristul suspectat de comiterea a două jafuri armate în Austria, în 2005, a fost ridicat miercuri noaptea cu poliţia din Spitalul Judeţean Suceava, pentru a fi extrădat. Vasile Puşcaşu a fost luat chiar de pe patul de spital, unde a stat două luni. Oamenii legii îl vor preda autorităţilor austriece pentru a fi judecat de instanţele din această ţară.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 06:33
Afacerist suspectat de două jafuri, extrădat de pe patul de spital VIDEO

Pe numele lui Vasile Puşcaşu există un mandat european de arestare pentru comiterea a două jafuri armate în 2005, în Austria. El este acuzat că a ameninţat cu pistolul angajaţii băncilor, apoi a fugit cu 350.000 de euro. Afaceristul a fost prins la începutul acestui an, în Suceava, însă a fost internat în spital.

Magistraţii au decis să fie extrădat după ce medicii legişti au concluzionat că starea lui de sănătate este bună şi poate fi transportat pe distanţe mari. Avocaţii lui Puşcaşu au reuşit să amâne extrădarea mai bine de 2 luni de zile, pe motive medicale. Miercuri seară însă, poliţiştii au mers la spital să îl ridice. Fratele omului de afaceri spune că sănătatea lui Puşcaşu este pusă în pericol, deoarece a fost operat recent de hernie de disc şi nu s-a recuperat.

Vasile Puşcaşu a fost transportat la Bucureşti cu o ambulanţă însoţită de două maşini de Intervenţie Rapidă.