Afaceristul Mihai Tufan, arestat pentru că a înjunghiat o femeie după care „s-a autoagresat”

Omul de afaceri prahovean, Mihai Tufan, a fost arestat, după ce a înjunghiat o femeie joi seara. Acuzat de tentativă de omor, bărbatul de 47 de ani originar din Câmpina urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Potrivit unor surse citate de România TV, victima este o directoare de una dintre firmele afaceristului. 

RomaniaTV.net
10 apr. 2020, 13:19
Afaceristul Mihai Tufan, arestat pentru că a înjunghiat o femeie după care „s-a autoagresat”

UPDATE: Afaceristul Mihai Tufan a fost arestat vieneeri seară.

Din primele date, anchetatorii susţin că Mihai Tufan şi femeia înjunghiată au avut un conflict, care a degenerat.

„În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere.

În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza  că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat.

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat.

Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Poliției.

Cine este Mihai Tufan

Mihai Tufan este originar din Câmpina, judeţul Prahova. Considerat o fire discretă care nu apare public, bărbatul a intrat în lumea afacerilor în urmă cu peste 15 ani în domeniul electrozilor industriali. Pe măsură ce a acumulat mai mulţi bani, şi-a diversificat afacerile. În 2016, Mihai Tufan figura în „Top 300-Cei mai bogaţi români”, cu o avere de 87-90 de milioane de euro, conform stirilekanald.